Τιμωρία στον Λόβρεν για τις χυδαίες εκφράσεις προς τον Σέρχιο Ράμος! (vid)

Με απουσία από ένα παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Κροατίας «πληρώνει» ο Ντέγιαν Λόβρεν το ξέσπασμά του εις βάρος των Ισπανών αλλά και του Σέρχιο Ράμος, μετά από ματς για το Nations League, τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο στόπερ της Λίβερπουλ, στην κόντρα που... καλά κρατεί, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε ξεσπαθώσει έπειτα από νίκη (3-2) της ομάδας του Ντάλιτς απέναντι στους «φούριας ρόχας» και σε βίντεο στο Instagram φώναζε: «Χαχα! 3-2! Εμπρός, μίλα τώρα φίλε... Φίλε! Είστε ένα μάτσο μ@@@@»!

Αυτό, αποτέλεσε παραβίαση κανονισμού πειθαρχικού κώδικα, σύμφωνα με την UEFA, που τιμώρησε τον Λόβρεν με μια αγωνιστική, η οποία θα είναι το ματς της Κροατίας με το Αζερμπαϊτζάν, τον προσεχή Μάρτιο, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Οι δυσκολίες του Κριστιάνο στη Σαουδική Αραβία-Βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια, ζει στα πλούτη, αλλά του λείπει ένα πράγμα
Ο Γιαμάλ φόρεσε μπλούζα με στάμπα την περίφημη φωτογραφία με τον Μέσι
Ιστορική κούπα για την Κρίσταλ Πάλας-Πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Champions League για την Ντόρτμουντ
«Απέδρασε» από τη Γένοβα η ατσάλινη Αταλάντα
Η Νις άφησε εκτός τετράδας τη Λιλ των Καμπελά και Άκπομ - Υποβιβάστηκε η Σεντ Ετιέν
Πέρασε αέρα από την Αμβέρσα και αγκάλιασε τον τίτλο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ακόμη και αδιάφορη η Σέλτικ δεν χάνει-Κλείδωσε Europa League η Νταντί Γιουνάιτεντ
Η Μπενφίκα σκανάρει τον Δημήτρη Γιαννούλη
Δύσκολες στιγμές για τον Λούσιο-Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα
Υπερασπίστηκε τον Αλεξάντερ Άρνολντ ο Σαλάχ-«Δεν του άξιζε όλο αυτό»