Τάμαρι: «Κάποια άτομα μου μίλησαν για μεταγραφή»
00:35 - 12 Ιανουαρίου 2019

Είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ-Τάμαρι που δείχνει να ξεχωρίζει στο Κύπελλο Ασίας και να οδηγεί την ομάδα του σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας σημειώσει ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ στα δύο πρώτα παιχνίδια.
Με αφορμή τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ιορδανού, η επίσημη ιστοσελίδα του Ασιατικού Κυπέλλου ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον 21χρονο εξτρέμ στο οποίο φιλοξενούνται δηλώσεις του παίκτη των γαλαζοκιτρίνων.
Οι δηλώσεις του Ιορδανού:
Για την πορεία της Ιορδανίας: «Κάναμε μια καλή αρχή με τις νίκες απέναντι σε Αυστραλία και Συρία. Αυτό είναι καλό για όλους τους παίκτες για το τεχνικό επιτελείο. Δουλεύουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Θέλουμε να δώσουμε στους φιλάθλους της Ιορδανίας κάτι για το οποίο να χαμογελάνε. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μας».
Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην διοργάνωση αλλά κάποια άτομα μου μίλησαν σχετικά με το να πάω σε έναν άλλο σύλλογο. Η Φιορεντίνα έκανε μια πρόταση και ελπίζω μια μέρα να γίνω ένας παγκοσμίως γνωστός ποδοσφαιριστής».