«Mπορούν να βρίζουν και να αποδοκιμάζουν εμένα – Ο κόσμος δεν τα ξέρει…»

«Αυτή η ομάδα δεν δέχεται να χάσει» δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, θέλοντας να δείξει ότι είναι ευχαριστημένος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έστειλε μηνύματα για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο.
 
Για το παιχνίδι: «Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα ξέραμε πως έχουμε απέναντι μας ένα ποιοτικό αντίπαλο που είχε να διαχειρίζεται αρνητικά αποτελέσματα. Ήταν σημαντικό να παραμείνουμε στο παιχνίδι και να ρισκάραμε για το κάτι παραπάνω. Θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο και εμείς δεν την είχαμε. Ένα σουτ κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα. Είδα χαρακτήρα, αυτή η ομάδα δεν δέχεται να χάσει. Δεν είναι εύκολο, ακούς πολλά. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις νοοτροπία και στιλ παιχνιδιού στη μέση της σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά από την προσπάθεια που κάνουν. Να αλλάξουν πράγματα που δεν γίνονταν πριν. Να παίξουν ποδόσφαιρο που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί. Ξέρουμε τι αδυναμίες μας, δεν είμαστε χαζοί. Αν έρχονται να στηρίξουν την ομάδα τους θέλουμε, αν έρχονται να βγάλουν τα απωθημένα τους δεν τους θέλουμε. Μπορούν κάθε παιχνίδι να βρίζουν εμένα, να με αποδοκιμάζουν. Θέλω και απαιτώ σεβασμό. Είναι σημαντικό να βλέπουμε την προσπάθεια. Υπάρχουν προβλήματα που δεν γνωρίζετε. Ο κόσμος δεν τα ξέρει, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε ιατρικό report κάθε μέρα. Προσπαθούμε, δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και ζητώ επιβράβευση».
 
Για τον Νταρμπισάιρ: «Τράβηγμα στην γάμπα, είναι μυϊκό. Δεν θα είναι έτοιμος το Σάββατο, αυτό φαντάζομαι».
 
Για τα επόμενα παιχνίδια: «Η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να μπούμε στην 6άδα. Αυτό είπα στα παιδιά, το ξέρουν και θα κάνουμε αυτό που πρέπει το ερχόμενο Σάββατο. Θέλουμε χρόνο, ο Απόλλωνας είναι δουλεμένη ομάδα, διαχειρίζεται τα αποτελέσματα. Εμείς 2.5 μήνες προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να βελτιώσουμε κάποιους τομείς. Θαύματα δεν μπορούμε να κάνουμε, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, όχι με ρομπότ. Μαθαίνεις από τα λάθη σου και προσπαθείς. Ξέρουμε πως κάποια αποτελέσματα θα ήταν υπέρ μας. Μαθαίνω τους ποδοσφαιριστές μου, τα χούγια τους αν θέλετε. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν χρόνο».
 
Για τους τρεις νεοαποκτηθέντες: «Ξέραμε ότι ήταν ρίσκο. Έπρεπε να ρισκάρουμε, μπορούσαν να παίξουν για 70-75 λεπτά. Έβγαλαν κάποιες κράμπες ο Κολοβός και ο Μαυρίας και τους προφυλάξαμε».
 

Δειτε Επισης

Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής