Τα χώνει σε όσους τον κράζουν ο Πάρντο

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με αιχμές για τον τερματοφύλακα της Αλκής, Ούρκο Πάρντο. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής σχολιάζει το απευθείας χτύπημα φάουλ που δέχθηκε από τον Άλεξ ντα Σίλβα στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας (14/1) κόντρα στην ΑΕΛ.

Μέσω ενός βίντεο και μιας φωτογραφίας υποδεικνύει τη σωστή θέση στην οποία στεκόταν κατά την εκτέλεση του φάουλ, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε όλα τα άτομα που τον αμφισβητούν κατά καιρούς.

Η ανάρτηση του πορτιέρε της Αλκής:

«Για τους πολύ λίγους "ειδικούς" εκεί έξω που ξέρουν "καλύτερα" από μένα πώς να κάνω τη δουλειά μου!!! Νιώθω καλύτερα από ποτέ και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ οδυνηρό για κάποια "παιδιά" εκεί έξω. Μπορείτε να με βλέπετε όσο θέλετε, μπορείτε να τραβήξετε όλες τις χορδές και να προσπαθήσετε να με μειώσετε, αλλά η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνω τα παιχνίδια μου. Ευχαριστώ το φίλο της ΑΕΛ που βιντεοσκόπησε το γκολ και συγχαρητήρια στον Ντα Σίλβα, που χωρίς αμφιβολία είναι ο καλύτερος εκτελεστής φάουλ στο πρωτάθλημά μας».

Η φωτογραφία με το σύντομο σχόλιο του Πάρντο:

«Και αυτή είναι η σωστή θέση για τους "ειδικούς". Για να είμαι δίκαιος, με αυτή τη θέση τουλάχιστον μπορώ να δω τη μπάλα».

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη