Η κατάσταση του καιρού στο ΓΣΠ για το ΑΠΟΕΛ-Δόξα

Με βροχές και καταιγίδες μας καλωσόρισε ο νέος χρόνος, με τις κυπριακές ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για τους πρώτους τους αγώνες στο Κύπελλο Coca-Cola. 

O πρώτος αγώνας που ήταν ορισμένος να διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ Ανόρθωσης-ΕΝΠ, έχει ήδη αναβληθεί καθώς ο αγωνιστικός χώρος κρίθηκε ακατάλληλος από τον διαιτητή, Γιάννη Αναστασίου. 

Λίγες ώρες από τη σέντρα του άλλου αγώνα Κυπέλλου στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ-Δόξα, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και τόσο καλές, αφού παραμένει συννεφιασμένος ο καιρός. 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, η θερμοκρασία  στο στάδιο της πρωτεύουσας κατά τη σέντρα (17:00) αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα κυμαίνεται γύρω στους 11 βαθμούς, με συννεφιασμένο σκηνικό, χωρίς ωστόσο βροχές και καταιγίδες. 

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ προηγουμένως, λόγω των καιρικών συνθηκών θα ανοίξει για πρόσβαση στους θεατές μόνο η Δυτική Κερκίδα.

 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ
Οι ημερομηνίες των αγώνων Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πάφος FC
Η ΚΟΠ αναγνώρισε και καταχώρησε τα τρόπαια του Πεζοποερικού και της ΕΠΑ στην ΑΕΚ
Έκλεισε θετικά του Άντερσον Σίλβα στην Πάφο-Παραμένει μέχρι το 2028
Επιστολή ομάδων πρώτης κατηγορίας σε Δαμιανού και Ιωάννου για κάρτα φιλάθλου-Ζητούν συνάντηση
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Χάμπος Κυριάκου
Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων