Δέχθηκε πέτρα το πούλμαν του ΑΠΟΕΛ

Ένα περιστατικό αλλά ευτυχώς όχι τόσο σοβαρό σημειώθηκε κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό με προορισμό τη Λευκωσία, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε η αστυνομία μια πέτρα χτύπησε στο τζάμι του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή της ομάδας των «γαλαζοκιτρίνων», σε κάποιο σημείο της διαδρομής όπου υπάρχουν μάλιστα δημόσια έργα. 

Όπως μας επισημάνθηκε, δεν υπήρξε κάτι ανησυχητικό με το λεωφορείο να συνεχίζει κανονικά την πορεία του για επιστροφή στην πρωτεύουσα.  

Δειτε Επισης

Μπαίνουν στη μάχη για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος οι ομάδες-Οι ενδεκάδες των ντέρμπι
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό