Τρελή ανατροπή στην τελευταία φάση η Τότεναμ!

Χωρίς Κέιν και με σημαντικές απουσίες, με τη Φούλαμ να προηγείται. Ωστόσο, οι Spurs το γύρισαν σε 1-2 στην ύστατη στιγμή και με δύο κεφαλιές παρέμειναν στο +7 από τους διώκτες της τετράδας.

Γκολ δεν είχε ξαναβάλει φέτος. Ο Χάρι Γουίνκς φαινόταν ότι το κρατούσε για μία σημαντική στιγμή. Και αυτή στήθηκε στο 93', στην τελευταία φάση στο «Κρέιβεν Κότατζ». Εκεί όπου με το κεφάλι ο μέσος της Τότεναμ της έδωσε το τρίποντο (1-2) επί της Φούλαμ. Ηταν μία τρομερά δύσκολη ανατροπή για τους Spurs< καθώς είχαν τεράστιες απώλειες, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και να παραμείνουν στην 3η θέση και στο +7 από τους διώκτες της τετράδας.

Το αυτογκόλ του Γιορέντε με το γόνατο (17') έβαλε από νωρίς φωτιά στο ματς. Η Τότεναμ έτρεχε και δεν έφτανε. Στο 51' όμως η κεφαλιά του Ντέλε Αλι (51') έφερε τα πράγματα σε ισορροπία, ώσπου η πίεση των φιλοξενούμενων δικαιώθηκε με την ανατροπή και μάλιστα με τον Ντέλ Αλι να έχει αποχωρήσει κι εκείνος τραυματίας. Ετσι η ομάδα του Ποκετίνο επέστρεψε στις επιτυχίες, ενώ η Φούλαμ γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα που την κράτησε στο -7 από τη σωτηρία.

Φούλαμ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σέρχιο Ρίκο, Οντόι, Λε Μερκάντ, Ριμ, Κρίστι, Μπράιαν, Τσέιμπερς, Σερί (81' Σισέ), Σίρλε (72' Κεμπανό), Μπάμπελ (55' Σεσενιόν), Μίτροβιτς

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Τρίπιερ, Ρόουζ, Ντάβινσον Σάντσες, Ντέλε Αλι (86' Ν'Κουντού), Γουίνκς, Λαμέλα (79' Ντάιερ), Ερικσεν, Γιορέντε.

Δειτε Επισης

Βασίλισσα με 36 πρωταθλήματα η Ρεάλ Μαδρίτης και... φουλ για το 15ο Champions League!
Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα
Απειλές θανάτου και ρατσιστικές προσβολές στον Έιμπραχαμ, για την ήττα της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Europa
Ο Λοπετέγκι είναι το νέο όνομα στη λίστα της Μπάγερν για τη θέση του προπονητή
BINTEO: Οι παίκτες της Χετάφε μπήκαν με τις μαμάδες τους στο γήπεδο, πριν τη σέντρα του ματς με την Αθλέτικ
BINTEO: Ο μαέστρος Τόνι Κρόος και το νόημα με το χέρι στον Βινίσιους πριν από το πρώτο γκολ στο Μόναχο
Δεν ανανεώνει ο Ερμόσο με την Ατλέτικο, αποχαιρετά το καλοκαίρι
Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να δώσει το «θρυλικό» 10 στον 16χρονο Γιαμάλ
ΒΙΝΤΕΟ:Χαμός στο Τρουά-Βαλενσιέν, οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν φωτοβολίδες στους οπαδούς τους
Χαμένη ευκαιρία για σανίδα σωτηρίας-Bυθίζεται η Λούτον