Η ατάκα Παντελή για πανό και οργανωμένους!

Αυτό που είπε απόψε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Παντελή στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Cytavision, Ώρα για μπάλα ίσως να μην το έχουμε ακούσει ξανά από άλλον πρόεδρο μεγάλης ομάδας.
 
Οι φίλοι της Ανόρθωσης σήκωσαν το συγκεκριμένο πανό κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Ένωση, διαμαρτυρόμενοι κυρίως για τις δύο σερί ήττες της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
 
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει ο κ. Παντελή απάντησε χαρακτηριστικά: Με αυτά που είδα τις προηγούμενες μέρες σίγουρα κι εγώ το ίδιο θα έκανα! 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»