«Ήταν δύσκολο το αρνητικό σερί, είμαι πολύ χαρούμενος...»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την επιβλητική νίκη επί της Δόξας ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τους οπαδούς για την υποστήριξη.

Αναλυτικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας σήμερα. Δεν είναι εύκολο να έρχεται εδώ και να παίζεις με την Δόξα, μια ομάδα με καλή οργάνωση. Ειδικότερα στο τελευταίο παιχνίδι όταν άλλαξε λίγο τον σχηματισμό είδαμε πόσο καλά πήγε.

Ήταν δύσκολο για εμάς με το αρνητικό σερί που είχαμε στο πρωτάθλημα. Θα μας βοηθήσει για να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθηση μας.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την υποστήριξη. Ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας να μπορέσουμε να τους αφιερώσουμε την  νίκη.

Καλή συνέχεια στον προπονητή της Δόξας, είμαι πολύ χαρούμενος που τον συναντώ ξανά, τον εκτιμώ".

Δειτε Επισης

Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση
Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επέστρεψε στην Εστεγκλάλ εν μέσω πολέμου ο Σα Πίντο
Επίσημα πρόεδρος της ΚΟΠ ο Λοϊζίδης-Παρουσίασε το πλάνο του και έστειλε μήνυμα για νέα εποχή
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία
Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών