ʼλλο ένα «θηρίο» στο δρόμο του Τσιτσιπά, στα ημιτελικά με Ναδάλ!

Ούτε καν δύο ώρες δεν χρειάστηκε ο Ράφα Ναδάλ για να ξεπεράσει το χαμηλό-όπως αποδείχτηκε-εμπόδιο του Φράνσες Τιαφόε (ΗΠΑ, Νο 39) και να βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open. 

Ο Ισπανός τενίστας, νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη, «καθάρισε» με 6-3, 6-4 και 6-2 τον αντίπαλό του και θα συναντηθεί με τον 20χρονο Έλληνα την Πέμπτη, σε ώρα που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ναδάλ, που έχει κατακτήσει το Grand Slam της Μελβούρνης το 2009, έχει κερδίσει όλους τους αντιπάλους του ως τώρα στη διοργάνωση με 3-0 και ο Τσιτσιπάς με 3-1. 

Τσιτσιπάς και Ναδάλ έχουν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές σε τελικό τουρνουά μέσα στο 2018. Στο ATP World Tour Masters 1000 του Καναδά ο 32χρονος Ισπανός είχε επικρατήσει 6-2 και 7-6 και στο τουρνουά της Βαρκελώνης τον Αύγουστο είχε νικήσει 6-2 και 6-1.
 
Πήγη:sport-fm.gr
 
 

Δειτε Επισης

Ιστιοπλοΐα: Στην κορυφή της Ευρώπης η Ερμιόνη Γκίκα
Τσιτσιπάς για τον τραυματισμό του: «Αυτή τη φορά το σώμα μου είπε αρκετά»
ΝΒΑ: Αρχίζουν τα playoffs, με φαβορί τους Σέλτικς-Κόντρα στους Πέισερς η πρώτη μάχη του Αντετοκούνμπο
Για πρώτη φορά οι γυναίκες αθλήτριες θα είναι περισσότερες από τους άνδρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες
Πρώτος στον κόσμο ημιμαραθώνιος ρομπότ-ανθρώπων στο Πεκίνο
Ρεαλιστής ο Χάμιλτον: «Προς το παρόν προσπαθώ να μπω στην πρώτη δεκάδα»
Τρίτη συνεχόμενη νίκη και βήμα παραμονής για την Εσπανιόλ
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 93-71: Διέλυσε τους Βαυαρούς και τώρα Ολυμπιακός
Οι Γκρίζλις νίκησαν τους Μάβερικς και παίζουν στα playoffs με τους Θάντερ
Αποσύρθηκε ο Τσιτσιπάς λόγω αδιαθεσίας-Πέρασε ο Φις στο τουρνουά της Βαρκελώνης