«Εγώ κουράστηκα να ασχολούμαι, κάνουν ό,τι θέλουν οι μεγάλοι…»

Για τα δεδομένα μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ, τις θέσεις για αύξηση των ομάδων και τους στόχους της Δόξας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM.
 
Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Ήταν ένα βαρύ σκορ που μας στεναχώρησε αφάνταστα. Η ομάδα είναι ομάδα και είμαστε μαζί και στα καλά και στα άσχημα. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι και ήρθε το γκολ που μας αποσυντόνισε. Έίναι οι ίδιοι πάικτες που μας έκαναν μια εβδομάδα πριν περήφανους με τη νίκη στο Παραλίμνι όταν έκαιγε το σίδερο. Δεν θα τους στήσουμε στον τοίχο»
 
Τι έφταιξε μέσα στο παιχνίδι και ήρθε αυτό το βαρύ σκορ: «Είχαμε και κάποιες απουσίες που επηρέασαν όπως ο Ασαμόα , ο Νελσίνιο και ο Σντίκ που δεν μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα. Θα μάθουμε να ζούμε και χωρίς τον Σαντίκ. Μας στεναχωρεί το βαρύ σκορ αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος για να κλαίμε».
 
Αν θα μπορέσει η Δόξα να υλοποιήσει τους στόχους της: «Είμαι αισιόδοξος γιατί το ρόστερ είναι καλό, το προπονητικό τιμ πολύ καλό, οι νέοι παίκτες αρκετά καλοί και ίσως ενισχυθούμε με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή».

Χάσατε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή όπως ο Σαντίκ: «Δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική του αξία, είναι και σαν προσωπικότητα. Δεν θα μείνουμε σε αυτόν, θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία και θα ζήσουμε χωρίς αυτόν»
 
Για τις τιμές τον Σαντίκ: «Μάθαμε να εκτιμούμε τους ανθρώπους που βοηθούν την ομάδα. Είναι ένας μάγκας και μας είπε ότι θα έρθει για να κλείσει την καριέρα του στην Δόξα. Μας είπε ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει».
 
Αν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Σαντίκ: «Εξετάζει κάποιες περιπτώσεις ο κ. Χατζηλούκας και περιμένουμε να μας ανάψει το πράσινο φως».
 
Εξετάζονται περιπτώσεις από Κύπρο ή από εξωτερικό: «Δεν εξετάζουμε κάτι από την Κύπρο. Εξετάζουμε έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Κύπρο και αν τον πείσουμε να έρθει θα είναι έκπληξη».
 
Είναι ελεύθερος: «Δεν είναι ελεύθερος».
 
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα: «Θα πάμε στο Τσίρειο για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
 
Με ποια αγωνιστικά προβλήματα θα πάτε στο Τσίρειο: «Κάποιοι επιστρέφουν. Ο Λουίς Κάρλος και ο Περέιρα δέχθηκαν κάρτα και θα είναι εκτός. Έχουμε γεμάτο ρόστερ».

Ποιος είναι ο στόχος όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα: «Στόχος ήταν ο ίδιος από το καλοκαίρι, μια άνετη παραμονή και αν έρθει κάτι καλύτερο θα το κυνηγήσουμε. Με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι μακριά η 6η θέση».
 
Ερώτηση ακροατή: Είναι αλήθεια ότι η Δόξα εντόπισε τον Τέτε πριν από αρκετά χρόνια: «Του είχαμε κάνει πρόταση πριν αρκετά χρόνια όταν αγωνιζόταν στην γ΄ κατηγορία».
 
Ερώτηση ακροατή: Σας ενδιαφέρει ο Σισέ: «Ο Σισέ είναι ακραίος και όχι σέντερ φορ. Εμείς ψάχνουμε καθαρό επιθετικό».
 
Για την τοποθέτηση του προέδρου της Ανόρθωσης για πρωτάθλημα με 16 ομάδες, τέσσερις να πηγαίνουν διαβάθμιση και χωρίς πλέι οφ, συμφωνείται με αυτήν: «Συμφωνώ απόλυτα. Γιατί να μην δοκιμάσουμε και κάτι άλλο».
 
Μπορεί να αλλάξει κάτι: «Εγώ κουράστηκα να ασχολούμαι με αυτά τα θέματα. Ότι θέλουν ας κάνουν. Καi να με ειδοποιήσουν να πάω σε συνέλευση δεν θα πάω. Να κάνουν ότι θέλουν οι μεγάλοι, έτσι γίνεται πάντοτε».
 
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός πρωταθλήματος με περισσότερες ομάδες από την στιγμή που με 12 ομάδες είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα: «Το περσινό ή το προπέρσινο δεν ήταν το ίδιο; Αν οι ομάδες ήταν 14 ή 16 και έπεφταν δύο τώρα και δύο μετά δεν θα ήταν διαφορετικό;
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα