Ομόνοια: Αρνήθηκε τις ζιβανίες και πάει για ρακές!

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γιώργου Γιακουμάκη από την ΑΕΚ στον ΟΦΗ, με τον επιθετικό της Ένωσης να πετάει αύριο για το Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο Γιακουμάκης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ, όπου ολοκλήρωσε τα τυπικά του δανεισμού του πριν ταξιδέψει για το Ηράκλειο. Η μετακίνηση του Γιακουμάκη στην κρητική ομάδα ήταν επιλογή του ίδιου του Έλληνα επιθετικού ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ενδιαφέρον για τον Γιακουμάκη, εκτός από την Μακάμπι, είχαν δείξει η Μπρέντα, η Ομόνοια και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αλλά ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε τον ΟΦΗ εκτιμώντας τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του συλλόγου του Ηρακλείου. Έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσει εκεί ως το καλοκαίρι, παρότι η ολλανδική Μπρέντα πίεζε με επίσημη πρόταση που είχε καταθέσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συμφωνία για τον δανεισμό του Γιακουμάκη στον ΟΦΗ υπάρχει και οψιόν αγοράς του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου