«Για ένα 17χρονο παιδί σε αγώνα που έγινε Ιανουάριο για εξυπηρέτηση αντίπαλης ομάδας»

Μετά την εξέλιξη με το εφετείο, η διοίκηση της Πάφος F.C.στέλνει μήνυμα μέσω ανακοίνωσή της για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της.

Η ανακοίνωση:
«Φίλοι της ΠΑΦΟΣ FC... αφαίρεση 7 βαθμών για την συμμετοχή ενός δεκαεπτάχρονου παιδιού της ακαδημίας μας για ένα αγώνα που έπρεπε να γίνει τον Αύγουστο και για εξυπηρέτηση της αντίπαλης ομάδας έγινε, αν είναι δυνατόν, τον Ιανουάριο!!

Έχουμε μπροστά μας 15 τελικούς, 45 διεκδικησίμους βαθμούς και θα καταθέσουμε ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου την ψυχή, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του κάθε αγνού φιλάθλου της Πόλης και Επαρχίας Πάφου, για να τερματίσει η ομάδα μας εκεί που πραγματικά της αξίζει και όχι εκεί που κάποιοι θέλουν να την δουν.

Παραμένουμε ενωμένοι και δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί. 

Το Σάββατο όλοι μαζί στον πρώτο τελικό...
ΠΑΦΟΣ είμαστε και θα τα καταφέρουμε...»
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας