«Για να είναι πετυχημένη η χρονιά πρέπει να...»

Ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal 16ης Αγωνιστικής. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π., Γιώργος Μερκής. Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας παράλληλα δήλωσε τα πιο κάτω:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑ.Σ.Π. και όλους όσους με ψήφισαν. Σίγουρα νοιώθω πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσει τους 3 βαθμούς. Σημασία δεν έχει ποιος σκοράρει αλλά το να κερδίζει η ομάδα.»

Είχες σκεφτεί να σουτάρεις με το που πήρες τη μπάλα; «Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα πριν να πάρω τη μπάλα αλλά όταν προχώρησα και δεν είχα κάποια επιλογή, αποφάσισα να κάνω το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.»

Σε είδαμε να κάνεις ειδική αφιέρωση το γκολ. Φανταζόμαστε και το βραβείο αυτό; «Ναι, η αφιέρωση είναι σε κάποιο συγκεκριμένο και σημαντικό πρόσωπο που με στηρίζει από την αρχή της χρονιάς.»

Πως βλέπεις τη φετινή σαιζόν στην Νέα Σαλαμίνα; «Έχουμε φτιάξει μια ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα από την αρχή της χρονιάς που στόχος μας είναι να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι έχοντας βαθμολογικό κέρδος σε κάθε αγώνα. Η χρονιά μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε αλλά και την συγκομιδή βαθμών. Για να είναι όμως πετυχημένη πρέπει να ολοκληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή»

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας