Ο Ιγουαΐν σοκαρίστηκε από τον τρόπο που παίζουν στην Αγγλία!

Από την πρώτη στιγμή το ανέφερε στον Μαουρίτσιο Σάρι, μετά το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και ο νέος επιθετικός της Τσέλσι οφείλει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ο Ιταλός κόουτς των «μπλε» του Λονδίνου, στη συνέντευξη Τύπου από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Cobham, ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητας του Ιγουαΐν, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Τσέλσι το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ωστόσο, ο Αργεντινός φορ κατάλαβε ότι πλέον βρίσκεται σε κάτι πολύ διαφορετικό.

«Έχει την εμπειρία και τις ικανότητες ν' ανταπεξέλθει άμεσα, αλλά έχει βρεθεί πλέον σε ένα πολύ δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα. Όταν βγήκε στο ματς του Κυπέλλου, γύρισε και μου είπε “παίζουν πολύ δυνατά οι αμυντικοί εδώ...”. Αυτό θα πρέπει να το συνηθίσει αλλά θεωρώ πως έχει τον τρόπο να το κάνει» είπε ο Σάρι για τον Ιγουαΐν.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Φάμπρεγας: «Μας ενδιαφέρει ο Έρικ Γκαρσία»
«Θα κάνουμε pasillo στη Λίβερπουλ»
Βαθμός παραμονής για τη Χόφενχαϊμ στο Βόλφσμπουργκ
Πρόβα τελικού για τη Μίλαν, 3-1 τη Μπολόνια
Ακόμη πιο κοντά στο Europa League η Ράγιο Βαγεκάνο
Μια καταστροφική σεζόν που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ
Προφορική συμφωνία Αντσελότι με ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας
Λουίς Ενρίκε: Η Παρί Σεν Ζερμέν αξίζει να κατακτήσει το Champions League
Κατέθεσε η ψυχίατρός του Μαραντόνα στη δίκη για τον θάνατό του-«Έκανα ότι μπορούσα»
Δέκα αγγλικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν για πρώτη φορά