Ανατροπή στην απόπειρα συζυγοκτονίας στη Λευκωσία-«Έσπασε» το θύμα

Ανατροπή στην υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Αγλαντζιά που κατήγγειλε 32χρονη Πολωνή, δείχνοντας ως δράστη τον σύζυγο της, Ελληνοκύπριος 56 ετών, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντί στο κέλι, στο νοσοκομείο ο 56χρονος ύποπτος για την απόπειρα φόνου της συζύγου του
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 32χρονη είχε καταγγείλει ότι μετά από έντονη λογομαχία που είχε με το σύζυγο της, αυτός την έσπρωξε και έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος τους, τριών μέτρων.
 
Αποτέλεσμα, η 32χρονη να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ μετά την κατάθεση της ο σύζυγος της φόρεσε χειροπέδες.
 
Ωστόσο η παραπονούμενη στη συνέχεια, ανακρινόμενη εκ νέου αφού τα στοιχεία δημιουργούσαν ερωτήματα, παραδέχθηκε ότι στην προσπάθεια της να φύγει από το σημείο, έπεσε μόνη της στο κενό και δεν την έσπρωξε ο σύζυγος της.
 
Τα ίδια, είχε αναφέρει στους ανακριτές ο σύζυγος της που συνελήφθη, αρνούμενος ότι την έσπρωξε.  
 
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 56χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο κατηγορήθηκε γραπτών για το αδίκημα της απαγωγής, αφού η 32χρονη τον κατήγγειλε ότι της κατακρατούσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και δεν την άφηνε να φύγει.

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός