Καλώς μας… μπήκε! Στην υγειά μας!

«Η πρώτη εντύπωση μετράει», σκεφτόταν καθισμένο υπομονετικά στη γωνιά του και περιμένοντας τη σειρά του το 2019. Παρατηρώντας σχολαστικά όλα τα τραγελαφικά του 2018 προετοιμαζόταν επιμελώς. Και, όταν ήλθε η σειρά του, εμφανίστηκε σαν έτοιμο από καιρό.

Αναβολή του πρώτου αγώνα της χρονιάς λόγω έντονης (αλλά σίγουρα όχι απρόσμενης ή ακραίας) βροχόπτωσης, ακύρωση ενός αυτογκόλ ένεκα… οφσάιντ, διακοπή (ευτυχώς προσωρινή) μιας αναμέτρησης λόγω πτώσης τάσης του ρεύματος και όλα αυτά μεταξύ… συγγενών και φίλων.

Ένα απόγευμα έφτανε (και περίσσευε…) στο νέο έτος για να αναδείξει όλες τις παθογένειες του 2018 -και όχι μόνο αυτού. Υπερήλικα γήπεδα, δίχως σωστή συντήρηση, ευάλωτα στην παραμικρή αναποδιά, διαιτητικά σφάλματα που βγάζουν… μάτια κι ενισχύουν την προκατάληψη -τι άλλο χρειάζεται ο μέσος φίλαθλος για να απέχει από το ποδόσφαιρο;

Μα, φυσικά, την κάρτα φιλάθλου! Αφού λύθηκαν όλα τα υπόλοιπα χρόνια και ακανθώδη προβλήματα του αθλητισμού, ήλθε η ώρα για την πάταξη και της βίας. Και πατάχθηκε με το μέτρο που έδωσε τη χαριστική βολή στο λαοφιλέστερο των σπορ.

Στην υγειά μας, λοιπόν, και καλώς μας… μπήκε το 2019! Πέντε ωρίτσες χρειάστηκε για να εκθέσει τους πάσης φύσεως αρμόδιους και υπεύθυνους και να θυμίσει όλα όσα (όχι πρέπει να γίνουν, αλλά) έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Και, ατυχώς γι’ αυτό και δυστυχώς για όλους μας, όλα όσα δεν πρόκειται να γίνουν ούτε στις 363 ημέρες ζωής που του απομένουν.

Καθισμένο υπομονετικά στη δική του γωνιά και περιμένοντας τη δική του σειρά το 2020 έχει αρχίσει ήδη να κρατά σημειώσεις…
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του