To σχόλιο Κυπριανίδη για την υπόδειξη οφσάιντ στο αυτογκόλ του Βούρου

Την πολυσυζητημένη φάση της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα στο 12', που ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ της ομάδας της Κατωκοπιάς σχολίασε ο αναλυτής, Γιαννάκης Κυπριανίδης, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. 

Όπως επεσήμανε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης, ο βοηθός βιάστηκε να υποδείξει το οφσάιντ, για να συμπληρώσει ότι «από τη στιγμή που ο διαιτητής είδε πως ήταν καθαρά από τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ που χτυπήθηκε η μπάλα και μετά κατέληξε στα δίχτυα, έπρεπε να πάρει τη φάση πάνω του».

Αναλυτικά το σχόλιο:

«Υπήρχε το χτυπητό λάθος από βοηθό και διαιτητή. Ο Βούρος έπαιξε την μπάλα και την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του, χωρίς να γίνει οποιαδήποτε ενέργεια για να τον επηρεάσει από τον ποδοσφαιριστή που ήταν οφ σάιντ. Μόνο αν είχαμε παρενόχληση, έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ. Όπως είδαμε, όμως δεν είχε συμμετοχή στη φάση. Δεν τιμωρείσαι, παρά μόνο όταν επέμβεις στο παιχνίδι. Ο βοηθός βιάστηκε να το υποδείξει. Δεν περίμενε. Το δεύτερο μεγάλο λάθος είναι από το διαιτητή. Από τη στιγμή που είδε πως ήταν καθαρά από τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ που χτυπήθηκε η μπάλα, έπρεπε να πάρει τη φάση πάνω του ο διαιτητής. Εκτός αν έκρινε πως τον επηρέασε ο ποδοσφαιριστής που ήταν οφ σάιντ» ανέφερε ο κ. Κυπριανίδης, ο οποίος τόνισε πως υπήρχε πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Για το παιχνίδι Απόλλωνας – Ομόνοια, ανέφερε πως σωστά υποδείχθηκε η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γκαφούρ.

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ
Οι ημερομηνίες των αγώνων Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πάφος FC
Η ΚΟΠ αναγνώρισε και καταχώρησε τα τρόπαια του Πεζοποερικού και της ΕΠΑ στην ΑΕΚ
Έκλεισε θετικά του Άντερσον Σίλβα στην Πάφο-Παραμένει μέχρι το 2028
Επιστολή ομάδων πρώτης κατηγορίας σε Δαμιανού και Ιωάννου για κάρτα φιλάθλου-Ζητούν συνάντηση
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Χάμπος Κυριάκου
Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων