Ο ΠΑΟΚ... τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με Ίνγκασον!

Μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις να εκκρεμούν λόγω των διαδικαστικών, ωστόσο, ο Σβέριρ Ίνγκασον θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ καθώς ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τους επιτελείς του Δικεφάλου, βάζοντας την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που τον... δένει για τα επόμενα 3.5 χρόνια στην Τούμπα!

Ο Ίνγκασον «προσγειώθηκε» στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και σε διάστημα μερικών ωρών έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ, που έβγαλε από τα ταμεία του περίπου τέσσερα εκατ. ευρώ για να αφήσει την Ροστόφ και να μετακομίσει στην Τούμπα.

Η υπόθεση του δεν ήταν εξ αρχής εύκολη δεδομένου πως αποτελούσε βασικό «γρανάζι» της ρωσικής ομάδας, ωστόσο, με προσωπικούς χειρισμούς του Ιβάν Σαββίδη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πήρε σάρκα και οστά λίγο πριν πέσει η αυλαία των χειμερινών μεταγραφών, με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας του Δικεφάλου να τινάζει την μπάνκα στον αέρα προκειμένου να τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα». Όπως και έγινε...

Ο ΠΑΟΚ στόχευσε σε έναν ποδοσφαιριστή που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σαν project με φόντο το «αύριο» του συλλόγου ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τοποθετήθηκε ρήτρα που αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που κάποια ομάδα ενδιαφερθεί να τον εντάξει στο δυναμικό της πριν τις 30/6/2022.

Το σημαντικότερο στην παρούσα φάση για τους επιτελείς του Δικεφάλου είναι πως ο Ίνγκασον μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα και να τεθεί με το... καλημέρα στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένου πως προέρχεται από μια γεμάτη 90λεπτα σεζόν.

Πλέον, απομένει μόνο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Ισλανδού, κοινώς η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΑΟΚ που θα προσυπογράφει την «χρυσή» συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Ένταση στην Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Η στιγμή του επεισοδίου με Αλμέιδα
Koντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ
Έξαλλος ο Ιωαννίδης με οπαδό που τον έβρισε-«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι που παίζω με 6 ενέσεις;»
Φωτιά στη μάχη του τίτλου στην Ελλάδα-Σοβαρές ελπίδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Καθυστέρησε έντεκα λεπτά να αρχίσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ λόγω ενός πανό
Φρούριο η OPAP Arena για τον τελικό του Conference League
Σπαράζει καρδιές η αδερφή του Νάσου-«2548 άδειες ημέρες χωρίς εσένα...»
Η Τσέλσι ξενέρωσε την Άστον Βίλα που έχει μπόλικα ζητήματα να λύσει ενόψει Ολυμπιακού
Τα φώτα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που μπορεί να κρίνει τον τίτλο
Superleague-Η μάχη της παραμονής περνάει από Βόλο, Αθήνα και Αγρίνιο