Τι λένε στη Φορτούνα για το «ακατέργαστο διαμάντι» που έδωσαν στον ΑΠΟΕΛ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (31/01), στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο ΑΠΟΕΛ για τον Αντρέ Βιντιγκάλ, γίνεται ξεκάθαρο ότι οι γαλαζοκίτρινοι εντάσσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους για ενάμιση χρόνο και ακολούθως θα έχουν την ευκαιρία να τον αγοράσουν.
 
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Φορτούνα Σίταρντ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και συνεπώς για να παραμείνει στον Αρχάγγελο – εφόσον οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ το κρίνουν σκόπιμο – πέραν από την συμφωνία που έγινε γίνει τώρα, θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα της Ολλανδίας. 
 
Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σιοερντ Αρς, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον ΑΠΟΕΛ, έδειξε να πιστεύει στο ταλέντο του νέου παίκτη των γαλαζοκιτρίνων.
 
«Ο Αντρέ είναι ένα ταλαντούχο παιδί, ένα ακατέργαστο διαμάντι. Πρέπει να δουλευτεί και για να γίνει αυτό πρέπει να παίξει πολύ. Μετρά ήδη αρκετά λεπτά αυτή τη σεζόν, αλλά όχι σε σταθερή βάση. Αυτό χρειάζεται σε αυτή τη φάση της καριέρας του. Ο ΑΠΟΕΛ είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα της Κύπρου και μπαίνει συστηματικά στην Ευρώπη. Μετρώντας λεπτά εβδομαδιαία σε αυτό το επίπεδο, θα μπορέσει να αναπτύξει τον εαυτό του περισσότερο. Ουσιαστικά, όλοι οι εμπλεκόμενοι ευνοούνται από αυτό».
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα