Επισημοποιήθηκε του Λεμέσιου στην Ανόρθωση

Στην τρίτη της προσθήκη μετά τους Μπουφ και Στεφανέλι προχωρά η Ανόρθωση. Ο Αντρέας Λεμέσιος θα αποκτηθεί από την ομάδα της Αμμοχώστου αφού θεωρείται ως ένα εξελίξιμο ταλέντο που μπορεί να προσφέρει μελλοντικά.

Από το 2013 ο 21χρονος μέσος κατέγραψε 24 συμμετοχές με τη Νέα Σαλαμίνα έχοντας και ένα πέρασμα από τον Οθέλλο Αθηένου τη σεζόν 2016-2017 (σ.σ. 17 συμμετοχές και τέσσερα γκολ), ενώ στη φετινή σεζόν έχει μόνο τρεις συμμετοχές μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση από τους ερυθρόλευκους, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί μέχρι το 2020 στην Ανόρθωση με τους κυανόλευκους να έχουν δικαίωμα αγοράς του. 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»