ΑΠΟΕΛ: Το «ταβάνι» είναι στα έξι γκολ

Επιθετικό-γκολτζή αναζητεί στο παζάρι του Ιανουαρίου ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν προτίθεται να προβεί σε δεύτερη χειμερινή μεταγραφή.

Την τελευταία δεκαετία είναι η πέμπτη φορά που οι «γαλαζοκίτρινοι» υποχρεώνονται μεσούσης της περιόδου να ψάξουν για έναν φορ ικανό να μετατρέψει τη… μισή ευκαιρία σε τέρμα.

Τις προηγούμενες τέσσερις το φινάλε της σεζόν τους βρήκε πρωταθλητές, ανεξαρτήτως των επιδόσεων των στράικερ που είχαν αποκτήσει τον Ιανουάριο.

Η αρχή έγινε την περίοδο 2012/13, όταν στον Αρχάγγελο αφίχθηκαν ο Ντουντού Μπιτόν και ο Μίκελ Μπέκμαν. Ο Ισραηλινός μέτρησε έξι γκολ σε 13 συμμετοχές και ο Δανός δύο σε δώδεκα.

Ένα χρόνο αργότερα ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον Βραζιλιάνο Σέζαρ Σαντίν, ο οποίος μέτρησε μισή ντουζίνα γκολ σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος. Την προπερασμένη περίοδο ο Ισπανός Νταβίντ Μπαράλ πανηγύρισε τρία τέρματα σε 12 συμμετοχές, ενώ στην περασμένη σεζόν ο Βραζιλιάνος Γκιγέρμε Ντελατόρε σημείωσε πέντε γκολ σε 15 παιχνίδια.
 

Δειτε Επισης

Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός