Ζαχίντ και Νατέλ κράτησαν τον ΑΠΟΕΛ στα ύψη...

Με ιδανικό τρόπο μπήκε στο 2019 και στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, καθώς μετά το κύπελλο κέρδισε την Δόξα και στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση, αυτή τη φορά με 2-1 στο Μακάρειο με δύο τέρματα που επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γαλαζοκίτρινοι με την πέμπτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα διατηρούν την πρωτιά στη βαθμολογία φθάνοντας στους 35 βαθμούς, έναν μπροστά από την ΑΕΛ. Από την άλλη η Δόξα δέχθηκε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της και παραμένει στην 8η θέση με 14 βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοικτό με τον ΑΠΟΕΛ να έχει την υπεροχή και να έχει 1-2 ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως και οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν απειλήσει τον Βάτερμαν για να κάνουν τη ζημιά.

Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη διαφορά όμως ότι τα δίχτυα σείστηκαν και στις δύο πλευρές.

Η αρχή έγινε στο 60’ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του ΑΠΟΕΛ η μπάλα έφθασε στον Ζαχίντ που με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Γκεμσλ – που ήταν ανίκητος μέχρι εκείνη τη στιγμή – και έγραψε το 1-0.

Τα πράγματα έδειξαν να γίνονται πιο απλά στο 78’ όταν μετά από κάθετη πάσα του Βούρου, ο Νατέλ με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα για να γίνει το 2-0.

 

 

Η Δόξα, όμως, δεν κατάθεσε τα όπλα και στο 82’ μπήκε ξανά στη διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους με τον Παβλόφ με κοντινή προβολή να μειώνει σε 2-1.

Το τέρμα της Δόξας δεν άγχωσε τον ΑΠΟΕΛ που έλεγξε πλήρως το παιχνίδι μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έχασε ευκαιρίες για να μεγαλώσει τη διαφορά με πιο κραυγαλέα το δοκάρι του Νατέλ σε εκτέλεση φάουλ στο 86’.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 82’ Παβλόφ / 60’, 78’ Ζαχίντ

Κίτρινες: Τίνκου (3η)

Συνθέσεις:

Δόξα (Λ. Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μπα, Νελσίνιο, Σωτηρίου, Άδωνη (68΄ Ευσταθίου), Παχίπης, Τίνκου, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (46΄ Παπαφώτης), Ζατλ, Παβλόφ

ΑΠΟΕΛ (Π. Τραμετσάνι): Βάτερμαν, Νσούε (90΄+2 Μιλάνοφ), Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Καζού, Μοράις, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι (84΄ Σόουζα), Νατέλ, Μπάλογκ (79΄ Εφραίμ)

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα