«Δεν θα ήθελα να ήμουν ο πρώτος ασθενής που θα χειρουργηθεί»

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακός Γιάγκου φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη διαιτησία του Αβραάμ Τσούκκα.

Αναλυτικά:

“Μια ομάδα που έχει εκφράσει αρκετές φορές τα παράπονα της για τους ορισμούς, σφύριξε το συγκεκριμένο παιχνίδι ένα διαιτητής, ο οποίος νιώθω ότι έχει αρκετές αδυναμίες.

Δεν θεωρώ όμως ότι καθόρισε το αποτέλεσμα, παρόλα αυτά η γενικότερη του στάση στο παιχνίδι, δεν ήταν μια στάση που ενέπνεε. Να το παρομοιάσω να μου επιτραπεί με ένα καρδιοχειρουργό, ο οποίος κάνει ένα χειρουργείο ο ασθενής πεθαίνει, κάνει ακόμα ένα χειρουργείο χρησιμοποιεί κάποιες ανορθόδοξες μεθόδους, μιλώ για το VAR της Πάφου από την τηλεοπτική κάμερα, ο ασθενής πεθαίνει. Πάει πίσω στη Β΄ κατηγορία, έπειτα επανέρχεται και ο πρώτος ασθενής ο οποίος θα χειρουργηθεί είμαι εγώ. Δεν θα ήθελα να ήμουν εγώ τούτος ο πρώτος ασθενής που θα χειρουργηθεί. Είναι ένα γενικότερο παράπονο επίσημο της Ανόρθωσης για τους ορισμούς”.

Δειτε Επισης

Πέφτει η αυλαία για το Cyprus League by Stoiximan-Ανεβαίνει στον ουρανό της Πάφου το τρόπαιο
Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο
Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης