Ανόρθωση: Απτόητοι οι Ρουμάνοι για Χάνκα!

Μολονότι από την Ανόρθωση φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να επικοινωνήσουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, στη Ρουμανία συνεχίζουν να εμφανίζονται δημοσιεύματα που συνδέουν τον Σέρτζιου Χάνκα με το σύλλογο της Αμμοχώστου.

Στο πιο πρόσφατο εξ αυτών, η Digisport αποκαλύπτει ότι ο παίκτης αποτελεί πλέον παρελθόν για την Ντινάμο Βουκουρεστίου. «Ο παίκτης έχει χαρτί από το σύλλογο ότι μπορεί ν’ αποχωρήσει έναντι συγκεκριμένης αποζημίωσης. Σίγουρα δεν θα πάει για προετοιμασία. Από τη στιγμή που είπε ότι η Ντινάμο πέθανε γι’ αυτόν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεδομένης της αξίας του θεωρώ ότι το ποσό είναι ταπεινό. Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες, όχι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Αλεξάντερ Νταβίντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ντινάμο μετά την εκτός έδρας ήττα από την Άστρα (1-4) που συνοδεύτηκε από επίθεση (λεκτική και σωματική) στη σύζυγό του. Την επομένη του αγώνα ο Χάνκα ενημέρωσε τους διοικούντες ότι δεν επρόκειτο ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του (σ.σ. λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) ακόμη και με δεκαπλάσιες απολαβές!
 
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «η καλύτερη προσφορά στην περίπτωση Χάνκα ήλθε από την Ανόρθωση, η οποία προσφέρει στον παίκτη σημαντικό μισθό, €25.000 μηνιαίως, πέντε φορές περισσότερα απ’ όσα εισέπραττε στην Ντινάμο».

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ