Η Εθνική Γυναικών λαμβάνει σάρκα και οστά!

Με μεγάλη ικανοποίηση είδαμε την επίσημη ενημέρωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών.

Οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες μας, θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση και συγκεκριμένα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην προκριματική φάση UEFA Women’s EURO 2019-2021.

Χαιρετίζουμε με μεγάλη ικανοποίηση αυτή την απόφαση της Ομοσπονδίας που έρχεται σε συνέχεια της απόφασης για υποχρεωτική γυναικεία ομάδα στις ομάδες Α’ Κατηγορίας ανδρών.

Ελπίζουμε πως τα δύο αυτά μέτρα και οι χορηγίες που θα δοθούν από την ομοσπονδία θα βοηθήσουν τόσο το γυναικείο πρωτάθλημα όσο και τις ποδοσφαιρίστριες στην Κύπρο.

Είμαστε σίγουροι ότι θα υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες ενέργειες αναβάθμισης του Γυναικείου ποδοσφαίρου όπως τις είχαμε συζητήσει με την Ομοσπονδία.

Θα ήταν παράληψη μας να μην ευχαριστήσουμε τις ποδοσφαιρίστριες μέλη μας, οι οποίες ήρθαν κοντά στο Σύνδεσμο τα τελευταία χρόνια και παράλληλα δημιούργησαν την Επιτροπή Γυναικείου ποδοσφαίρου, με σκοπό μεθοδικά και σταθερά να βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να αναζητούμε μαζί τις ανάλογες λύσεις.

Όλες και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΠ

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»