Η τελευταία εκκρεμότητα

ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσού τίθενται απόψε αντιμέτωποι στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα (Cytavision Sports 1) σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. 
 
Ο αγώνας είναι εξ αναβολής, για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Είχε αναβληθεί λόγω υποχρεώσεων των δύο ομάδων στην Ευρώπη. Με τη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα, ολοκληρώνονται οι εκκρεμότητες στο Πρωτάθλημα που είχαν δημιουργηθεί λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων μας.

Έχοντας δώσει 14 αγώνες, ο Απόλλων βρίσκεται στην 3η θέση με 30 βαθμούς και θέλει απόψε τη νίκη για να πλησιάσει ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις. Η ΑΕΚ, είναι στην 6η θέση με 21 βαθμούς, προέρχεται από σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και θέλει τη νίκη για να επανέλθει στις επιτυχίες και να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα.
 
Στον αγώνα του δεύτερου γύρου που έγινε στις 15 Δεκεμβρίου στο Τσίρειο, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 3-3.
Πηγή: ΚΟΠ

Δειτε Επισης

Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση
Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επέστρεψε στην Εστεγκλάλ εν μέσω πολέμου ο Σα Πίντο
Επίσημα πρόεδρος της ΚΟΠ ο Λοϊζίδης-Παρουσίασε το πλάνο του και έστειλε μήνυμα για νέα εποχή
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ
Οι ημερομηνίες των αγώνων Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πάφος FC
Η ΚΟΠ αναγνώρισε και καταχώρησε τα τρόπαια του Πεζοποερικού και της ΕΠΑ στην ΑΕΚ