Θλίψη στον Ολυμπιακό... Έφυγε ο Γιάννης Σεραφείμ

Θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού σκόρπισε ο αδόκητος χαμός του Γιάννη Σεραφείμ. Ο εκλιπών υπήρξε ποδοσφαιριστής της λευκωσιάτικης ομάδας, ενώ είναι ο πατέρας του προέδρου του σωματείου των μαυροπρασίνων, Κώστα Σεραφείμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ρωσική μπάμπουσκα χόρεψε και… κατάπιε την Κύπρο στο ΓΣΠ

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του κύριου Γιάννη Σεραφείμ. Ο εκλιπών υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και αργότερα διετέλεσε επί χρόνια στέλεχος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, στα πέτρινα αλλά και ιστορικά χρόνια. Ο αποθανών, ο οποίος έφυγε από την ζωή στα 83 χρόνια, είναι πατέρας του προέδρου μας κύριου Κωστάκη Σεραφείμ και παππούς του πρώην ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Σεραφείμ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποχαιρετά ένα γνήσιο άνθρωπο της μεγάλης οικογένειας του σωματείου μας, αφήνοντας παρακαταθήκη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και άξιους συνεχιστές ολόκληρη την μαυροπράσινη οικογένεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1931»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας