Φόβοι για μεγάλη ζημιά στον Ντε Χέα

Σε 10 συλλήψεις έχει προχωρήσει έως τώρα η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του Κολωνού και τους βιασμούς του 12χρονου κοριτσιού. Μία υπόθεση που έχει προκαλέσει φρίκη στο πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον Ηλία Μίχο, τον 53χρονο, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε, αλλά και εξέδιδε την 12χρονη, 8 άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έχουν βιάσει την άτυχη κοπέλα, αλλά και την 37χρονη μητέρα της.

Η τελευταία σύλληψη για την υπόθεση του Κολωνού είναι ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν συλληφθεί 3 άτομα, τα οποία είχε αναγνωρίσει η 12χρονη.

Ποιοι είναι οι 4 που συνελήφθησαν για το βιασμό της 12χρονης

Μετά την κατάθεση της ανήλικης η οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές τους ανάμεσα σε 200 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί, οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης.

Πρόκειται για 4 άτομα, υπεράνω υποψίας, υψηλά αμοιβόμενους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα όπως έλεγαν από την αρχή αστυνομικές πηγές.

Οι τρεις από τους 4 (με εξαίρεση τον 35χρονο εισοδηματία από τον Κορυδαλλό δηλαδή) είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες δηλώνοντας ότι ενδεχομένως να είχαν μιλήσει με την 12χρονη στο blindchat αλλά δεν την είχαν συναντήσει. Αποδείχθηκε ότι έλεγαν ψέματα καθώς τα στοιχεία ήταν συντριπτικά σε βάρος τους.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

-35χρονος Ι.Δ. στον Κορυδαλλό που δηλώνει εισοδηματίας (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί τρεις φορές)

-39χρονος Σ.Α. στο Νέο Ηράκλειο σεκιουριτάς (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί)

-55χρονος Α.Μ. στον Κολωνό υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα σούπερ μάρκετ επίσης στον Κολωνό (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί 2 φορές)

-43χρονος Α.Μ. στην Κόρινθο ηλεκτρολόγος πλοίων (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί)

O 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων

Τελευταίος συνελήφθη ένας 43χρονος, με αρχικά Α.Μ., που επαγγέλλεται ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος φέρεται να κρυβόταν στην Κόρινθο. Υπήρχαν υποψίες ότι βρίσκεται στο πλαίσιο της δουλειάς του στο εξωτερικό, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει -για άγνωστο λόγο- να εργάζεται στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Προπονητής και υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων ο 55χρονος

Χθες το μεσημέρι συνελήφθ ο 55χρονος Α.Μ. ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων στον Κολωνό, που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα.

Παράλληλα, φέρεται να χρημάτισε και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας (Futsal), όπου μετέχουν παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών. Τελευταία ήταν προπονητής της ομάδας του σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν, στο εργασιακό πρωτάθλημα.

Ο 55χρονος συνελήφθη με την κατηγορία γενετήσιας πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), 2 υπολογιστές tablet, 3 φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), 1 σκληρός δίσκος, 1 κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο.

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στις 16 Οκτωβρίου, όπου είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αλλά σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του, αφού από την κατάθεση της 12χρονης προέκυψε ότι οι επαφές τους δεν ήταν μόνο μέσω εφαρμογών.

Ποιος είναι ο 39χρονος σεκιουριτάς που βίασε τη 12χρονη

Ο 39χρονος Σ.Α., που επίσης συνελήφθη, είναι χωρισμένος, πατέρας 9χρονου αγοριού, και εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι.

Κάτοικος Μεταμόρφωσης και στη συνέχεια Νέου Ηρακλείου, ο 39χρονος είχε εμφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ υποστηρίζοντας ότι ενδεχομένως να είχε μιλήσει με τη 12χρονη όταν είχε μπει στο blindchat, ωστόσο δεν είχε συναντηθεί μαζί της.

Αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα, καθώς η 12χρονη τον αναγνώρισε ως βιαστή της, ενώ υπήρξαν και τα σχετικά στοιχεία από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-πιστόλι και 42 φυσίγγια

-tablet

-κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης

Ο 35χρονος εισοδηματίας που βίασε τη 12χρονη τουλάχιστον τρεις φορές

Επίσης, την Πέμπτη συνελήφθη στον Κορυδαλλό ο 35χρονος Ι.Δ., ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας. Κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-3 laptop

-tablet

-2 κινητά τηλέφωνα

Οι 3 που συνελήφθησαν και τα στοιχεία τους δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 27 Οκτωβρίου

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. στις 27 Οκτωβρίου τα στοιχεία των τριών συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για τους τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μετά τους Ηλία Μίχο και Ιωάννη Σοφιανίδη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τους:

1. ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο, του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής

2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο, του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα

3. ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο, του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά

Σε βάρος των (1) και (2) ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του (3) ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Με Μίχο, Σοφιανίδη και την 37χρονη μητέρα ξεκίνησαν οι συλλήψεις

Οι συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό ξεκίνησαν με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το κορίτσι άλλα και το Ιωάννη Σοφιανίδη, τον πρώτο από τους «πελάτες» βιαστές της ανήλικης, που βρέθηκε με χειροπέδες.

Τα στοιχεία ταυτότητας και των δύο όπως και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στην δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης – όπως αναμένεται να γίνει και με τους υπόλοιπους συλληφθέντες-.

Ακολούθησε η σύλληψη της 37χρονης μητέρας της ανήλικης, με την βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Χωρίς απουσίες η Μακάμπι στην Ελλάδα για τα ματς με τον Παναθηναϊκό
Χαμός στην Τσέλσι-Ο 39χρονος Τιάγκο Σίλβα έκλαιγε μετά τον αποκλεισμό και ο Μαντουέκε γελούσε
Μουντιάλ 2030: Απευθείας πρόκριση για Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Η πολυτάραχη πορεία του βγαλμένη από ταινία του Netflix δίχως... season finale
Απεβίωσε η θρυλική μορφή της Ίντερ, Λουίς Σουάρεθ-Ο μοναδικός Ισπανός με Χρυσή Μπάλα
Η Παρί έκανε την έκπληξη και πήρε τον Λι Κανγκ-ιν
«Καθάρισε» και τον Τζέρε και... έφυγε για τους «16» του Wimbledon ο Τσιτσιπάς!
Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Φαν ντερ Σαρ
Βαριές καμπάνες σε ΑΕΚ-Ποινή για σοβαρά επεισόδια, αποκλεισμός Ρόκα
Αυτή είναι η ποινή του Αθλητικού Δικαστή στον Ουάρντα για την καταγγελία για χειρονομία