Το καρφί της Γουάντα Νάρα για την απουσία Ικάρντι από το Ιντερ-Γιουβέντους

Aν υπήρχε ένα άτομο που ήταν άμεσα συνυφασμένο με το "Derby d'Italia" από πλευράς Ίντερ αυτή τη δεκαετία, τότε αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάουρο Ικάρντι με το εντυπωσιακό του ρεκόρ: 8 γκολ σε 11 κόντρες του με την Γιουβέντους.

Εδώ και λίγο καιρό ωστόσο ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι κάτοικος Μιλάνου από τη στιγμή που παραχωρήθηκε δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν, με το πρώτο ματς της Ίντερ με την Γιουβέντους μετά τη φυγή του να βρίσκει τους νερατζούρι να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 2-1.

Όπως ήταν λογικό, η Γουάντα Νάρα, πανελίστρια στην εκπομπή "Tiki Taka", ρωτήθηκε για την απουσία του Ικάρντι από την Ίντερ με αφορμή τη σύγκρουση με τους Τορινέζους, και δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει το σύζυγό της.

"Φυσικά και παρακολουθήσαμε το Ίντερ-Γιουβέντους. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν πως η Ίντερ χρειαζόταν να κάνει περισσότερα.

Στον Ικάρντι δεν έλειψε το ματς, στους ανθρώπους της Ίντερ έλειψε ο Ικάρντι. Σας έχει λείψει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Ο Μάουρο έχει πετύχει 8 γκολ σε 11 ματς με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Γιουβέντους", σχολίασε με νόημα η Αργεντίνα μοντέλο.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Επιτροπή Διαιτήτων διέγραψε τον Ντέιβιντ Κόουτ για το VIDEO εις βάρος του Κλοπ και της Λίβερπουλ
Ο πατέρας Κέρκεζ αποκάλυψε πως ο γιος του θα παίζει στη Λίβερπουλ
Θέλει να κάνει δικό της τον Φοφανά η Τσέλσι
Πάει Μπαρτσελόνα με τρελό συμβόλαιο ο Νίκο Γουίλιαμς
Προχωρημένες επαφές της Νάπολι με Νούνιες
Φουλάρει για Νίκο Γουίλιαμς Μπαρτσελόνα
Παραμένει εγκλωβισμένος στο Ιράν ο Ταμέρι-Αποχωρεί από την Ίντερ
Η Γιουβέντους χρυσώνει τον Γκιόκερες
Ορεξάτη η Τσέλσι, έκανε το χρέος της κόντρα στην LAFC μπροστά σε… άδειες εξέδρες
Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League o Γκαρνάτσο