Να δεις τι σου `χω για μετά

Άρχισε να βρίσκει ταυτότητα, πατήματα και…σφυγμό ο Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή που ξεκίνησε σιγά σιγά να έχει την υπογραφή του Κύπριου τεχνικού.

Αυτό που φοβίζει περισσότερο από όλα δεν είναι πονοκέφαλος για τον τεχνικό των κυανόλευκων της Λεμεσού. Ο Ενσούε, πραγματοποίησε αν και σέντερ μπακ, δυο εξαιρετικά παιχνίδια με Ένωση Νέων Παραλιμνίου και ΑΠΟΕΛ. Ο άσος του Απόλλωνα, φαίνεται άρχισε σιγά σιγά να βρίσκει τα πόδια του και αυτός με την σειρά του σε μια θέση… που το πάει προς το παρών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανεπίσημο ντεμπούτο για Σαλάι κόντρα στην Ουρουγουάη

Από εκεί και πέρα, όταν επιστρέψει και ο Ρομπέρζ με το καλό στην διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή, τότε θα μιλάμε για μια τριάδα, πραγματικά φωτιά. Οι Ρομπέρζ, Γιούστε και Ενσούε, μπορούν δώσουν άλλη διάσταση στην άμυνα των κυανολεύκων της Λεμεσού.

Από την άλλη ο Σωφρόνης Αυγουστή, κατάφερε να ανεξαρτητοποιήσει τον Απόλλωνα από τα πόδια του Εστεμπάν Σακέτι. Ο Αργεντινός έχασε 8 από τα 17 ματς του Απόλλωνα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα μέχρι στιγμής φέτος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης
Η προϊστορία μας με την Ουγγαρία στα Κύπελλα Ευρώπης