Τι έκαναν Μπέζιακ και Ντούρις με τις Εθνικές τους

Διακοπή στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μιας και αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται οι όμιλοι για τα προκριματικά του Γιούρο 2020.

Οι Ρόμαν Μπέζιακ του ΑΠΟΕΛ και Μίχαλ Ντούρις της Ανόρθωσης συμμετείχαν στις προσπάθειες που έκαναν οι Εθνικές τους.

Από την μια ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Ρόμαν Μπέζιακ, πήρε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής αφού μπήκε στο 91’ της αναμέτρησης, στη νίκη της ομάδας του με 1-0 απέναντι στην Λετονία. Η Σλοβενία ωστόσο δεν τα κατάφερε αφού βρίσκεται στην 3η θέση με 14 βαθμούς έναντι της Αυστρίας που είναι στην 2η θέση με 19 βαθμούς αντίστοιχα.
Από την άλλη ο Μίχαλ Ντούρις, αγωνίστηκε για 20 λεπτά περίπου αφού πέρασε στον αγώνα στο 72’ στην ήττα της Σλοβακίας από την Κροατία με 3-1.

Πολύ αμφίρροπος είναι ο 5ος όμιλος αφού με μια αγωνιστική να μένει, 3 ομάδες διεκδικούν την δεύτερη προνομιούχα θέση. Από την μια η Ουγγαρία, έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση από την άλλη η Ουαλία έχει 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση. Τέλος, η Σλοβακία του Ντούρις βρίσκεται στην 4η θέση με ένα βαθμό λιγότερο από την Ουλία.
 

Δειτε Επισης

Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης
Η προϊστορία μας με την Ουγγαρία στα Κύπελλα Ευρώπης