H προσέγγιση, ο διασυρμός και το μέλλον που βλέπει ο Μερκής

Για το παιχνίδι απέναντι στο Βέλγιο και την μεγάλη ήττα της Εθνικής μας ομάδα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του ΡΙΚ, ο Γιώργος Μερκής. 
 
Ο άσος του ΑΠΟΕΛ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα που είχε να αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα καθώς και για το μέλλον της Εθνικής.
 
Αναλυτικά: 
 
Για τον αγώνα: «Πρέπει να ήμαστε ειλικρινής με αυτά που είδαμε. Η προσέγγιση του αγώνα ήταν πολύ καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Καταφέραμε και σκοράραμε, μετά μας έπιασε ένας φόβος και το Βέλγιο έδειξε την ποιότητα του. Από εκεί και πέρα η ψυχολογία δεν ήταν και η καλύτερη, είχαμε στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας να μην διασυρθούμε. Στο τέλος δεχτήκαμε την βαριά ήττα. Πήραμε μερικά θετικά πράγματα στο παιχνίδι».

«Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να σταματήσεις λεπτό. Το είδαμε και με την Ρωσία. Είναι μεγάλη η ήττα. Υπάρχει ταλέντο σε αυτή την ομάδα, γίνεται δουλειά και από τον προπονητή και από την ομοσπονδία. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, έρχεται μια νέα διοργάνωση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης
Η προϊστορία μας με την Ουγγαρία στα Κύπελλα Ευρώπης
Η προϊστορία με ομάδες της Γεωργίας στην Ευρώπη
Η προϊστορία της Κύπρου με τη Σλοβενία στα Κύπελλα Ευρώπης
Δείχνει το δρόμο ο Άρης-Προσφέρει εκατό χιλιάδες ευρώ στους πυρόπληκτους
Οι ανεπαρκείς έλεγχοι των Ισραηλινών, το pyro show υπό το βλέμμα του Προέδρου και η καραμέλα της μετακίνησης