Η απάντηση Ψευδιώτη για την προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών
14:53 - 22 Νοεμβρίου 2019

Για το θέμα των ξένων διαιτητών: «Είμαι ενάντια στους ξένους διαιτητές. Ο Σκόμινα στον τελικό ΑΕΛ-Απόλλων έκανε κάκιστη διαιτησία. Ήταν ένας από τους καλύτερους διαιτητές. Έζησα τη ξένη διαιτησία και ξέρω. Η επαγγελματική διαιτησία, θα ήταν μια λύση, αλλά χρειάζεται χρόνος. Στο μέλλον, ίσως να βοηθήσει».
Για την εισαγωγή του VAR: «Κάθε φάση στην επανορθωτική θα την βλέπουν στο VAR. Ποιοι θα το χειρίζονται; Θα είναι βοηθητικό, σίγουρα και ας ελπίσουμε να φύγει η προκατάληψη».
Για τις σκέψεις του, τώρα που εφυγε από το χώρο: «Έφυγε από το στομάχι μου μια μπάλα ποδοσφαίρου. Ηρέμησα, χαλάρωσα. Μου λείπει το γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω συνάδελφους, διαιτητές, γυμναστές, ευχαριστώ τους Κουτσοκούμνη, Κούμα. Ήταν 17 χρόνια υπέροχα. Μπήκα στο τρένο και κατέβηκα στη τελευταία στάση, διότι το ήθελα εγώ. Θα είμαι πάντα δίπλα στους διαιτητές. Ευχαριστώ και την οικογένεια μου. Εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες στη διαιτησία».