Ο ενθουσιασμός στον Απόλλωνα και η μεταγραφική διπλωματία του Σωφρόνη

Διπλωματικός, όσον αφορά την ενίσχυση του Απόλλωνα, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Σωφρόνης Αυγουστή, στη χθεσινή (21/11) συνέντευξη Τύπου.

Αυτό που σημείωσε ο Κύπριος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας είναι πως δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα οι κινήσεις στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, πάντως, επιμένουν πως στην ομάδα της Λεμεσού έχουν ήδη αποφασίσει πως θα αποκτηθεί ένας επιτελικός μέσος.

Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει για την ώρα, όμως ο στόχος των διοικούντων και της τεχνικής ηγεσίας είναι να αποκτηθούν έτοιμοι ποδοσφαιριστές από αγωνιστικής πλευράς. Αν τα καταφέρει αυτό η ομάδα της Λεμεσού, τότε οι πιθανότητες για διάκριση θα αυξηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Επιπρόσθετα, μίλησε και για την διατήρηση του ενθουσιασμού στα ενδότερα της ομάδας του. Αυτό το γεγονός μπορεί να συμβεί μόνο με νίκες και άνοδο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Το εκτός  παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην ουραγό Δόξα, προσφέρεται για συνέχεια στην ανοδική πορεία της ομάδας.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας, επιβεβαίωσε και την απουσία του Ρομπέρζ από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο τραυματισμός του Γάλλου κεντρικού αμυντικού είναι ύπουλος και αναγκάζει όλους να κάνουν υπομονή, για να τον ξαναδούν να αγωνίζεται. Προς το παρόν, ο ίδιος είναι μέσα στη λίστα των απόντων για το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν