Πάτησε αλλά δεν κόλλησε στα… ξόβεργα του Παραλιμνίου η Ομόνοια

Πολύτιμη νίκη πήρε η Ομόνοια στο Παραλίμνι, επί της τοπικής ΕΝΠ με 0-2 , σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Ματ Νταρμπισαϊαρ και Τιάγκο οι σκόρερ της ομάδας του Μπεργκ. Προσωρινά κορυφή οι πράσινοι, οι οποίοι περιμένουν και το αυριανό παιχνίδι της Ανόρθωσης για να δουν αν θα έχουν συγκάτοικο.
 
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι στο Παραλίμνι ξεκίνησε με γκολ. Στο 9’, ο Νταρμπισαϊαρ εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεθ και με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ. Η Ομόνοια σκόραρε και δεύτερο γκολ στο 12’, με τον Τιάγκο, όμως κακώς ακυρώθηκε από τον βοηθό διαιτητή. Η ομάδα του Μπεργκ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη συνέχεια, έφτιαξε κάποιες πολύ καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν έχασε την πολύ σπουδαία ευκαιρία. Από την άλλη, η ΕΝΠ δυσκολευόταν να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Φαμπιάνο. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώθηκε με προβάδισμα των πρασίνων.
 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ και πάλι για την Ομόνοια. Ο Μποτεάκ έκανε την σέντρα-σουτ από αριστερά, και ο Τιάγκο σε κενή εστία σκόραρε με κεφαλιά για το 0-2. Η ΕΝΠ ανέβηκε και έχασε πολύ καλή ευκαιρία λίγο αργότερα με ωραία ενέργεια και σουτ του Ουντότζι, που έφυγε λίγο άουτ. Οι πράσινοι συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα, κάνοντας σωστή διαχείριση του. Η ομάδα του Παραλιμνίου είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 89’, με κεφαλιά του Αγκίρι, η οποία πέρασε μόλις άουτ.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, και οι πράσινοι πήραν μια πολύτιμη νίκη, βλέποντας το «αιώνιο» ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Σκόρερ: 9’ Νταρμπισάϊαρ, 46’ Τιάγκο

Κίτρινες: Σταρόκιν, Κουμής

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΕΝΠ: Πέτρου, Σταρόκιν (82’ Βαλλιάνος), Βαρέλα, Αγγελή, Θεοδώρου, Κοσμά, Ουντόζι, Ρουσιάς (72’ Σεπάνιακ), Ροντρίγκεζ(61′ Αμπαρτζουμιάν), Αγκίρι, Κυριάκου

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Βίτορ Γκόμες, Μποτεάκ, Γκόμεθ, Λέζιακς, Ορτέγα (90’ Μίκου), Λανγκ, Ντάρμπισαϊαρ (77’ Κακουλλής), Μαυρίας, Τιάγκο
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων