Το respect του Πάμπου στους ΑΕΛίστες και η αναφορά στον τραυματία Μπιλάλ

Ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΛ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου, τονίζοντας πως δεν θα ξεχάσει το πρωτάθλημα που πήρε και πως αγάπησε την ομάδα της Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Έτρεξαν, φώναξαν αλλά τελικά... κόλλησαν στο μηδέν ΑΕΛ και Ολυμπιακός

Την ίδια ώρα ο Κύπριος κόουτς ανέφερε πως η λεμεσιανή ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει και πως ο Ολυμπιακός πέτυχε κάποιες ευκαιρίες στο παιχνίδι.


«Ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες, όπως και η ΑΕΛ. Είχαμε την ατυχία, χάσαμε τον Ενόχ από τραυματισμό. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, η ΑΕΛ θα μπορούσε να το κερδίσει αν σκόραρε. Ευχαριστώ τον κόσμο μας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΛ. Αφού από τον καιρό του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ. Έχω πετύχει πολλά και αγάπησα την ΑΕΛ. Ένα μεγάλο respect. Δεν θα ξεχάσω το πρωτάθλημα που πήραμε. Ο Μπιλάλ είχε χτύπημα στο γονάτο, θα δούμε όμως με τον γιατρό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας