Η ξεκαρδιστική ατάκα για το... κλεμμένο πρωτάθλημα του ΑΠΟΕΛ

Tην άποψη του για τον προσεχές αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Νίκος Παντζιαράς, στο ραδιόφωνο του Πολίτη, ενώ παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα του Νίκου Κίρζη για το κλεμμένο πρωτάθλημα.

«H εμπειρία του ΑΠΟΕΛ έχει δείξει ότι στους δύσκολους αγώνες και όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο βρίσκει τις δυνάμεις και καταφέρνει να ξεπεράσει ανυπέρβλητα εμπόδια. Δεν παίζει ρόλο, ο χλοοτάπητας, βρίσκεις τους τρόπους για να πάρεις με σοβαρότητα, το αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ θα βάλει πάνω από όλα το αγωνιστικό και όχι το χρηματικό έπαθλο. Σε τέτοιους αγώνες δεν μπορείς να δίνεις βαρύτητα στο οικονομικό, το αφήνεις σε δεύτερη μοίρα. Αν μπεις στο γήπεδο και σκέφτεσαι τα λεφτά θα αποτύχεις», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παντζιαράς για τον επερχόμενο αγώνα με τη Ντουντελάνζ.

Για το φετινό ΑΠΟΕΛ, αλλά και για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με την Ομόνοια, είπε «Η βαθμολογική θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα εντός και εκτός συνόρων κρίνονται θετικά. Όσον αφορά την παρουσία, πιστεύω πως στην πορεία θα είναι καλύτερο. Το παιχνίδι που περιμένει όλος ο φίλαθλος κόσμος να δει. Να επικρατήσει ψυχραιμία χωρίς ακρότητες και φανατισμούς. Οι πιθανότητες είναι θεωρητικές, μόνο στον αγωνιστικό χώρο μπορείς να αποδείξεις εάν είσαι καλύτερος».

«Εάν εννοούσε τον ΑΠΟΕΛ, τότε είναι λανθασμένη. Κανείς δεν έκλεψε το πρωτάθλημα, πέρασα από το σωματείο και το συγκεκριμένο τρόπαιο, ήταν στην βιτρίνα.  Ξέρετε, οι διοικήσεις ψάχνουν να βρουν ελαφρυντικά, όταν δεν πετύχουν τους στόχους που έθεσαν», κατέληξε ο Νίκος Παντζιαράς για την ατάκα του Νίκου Κίρζη.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας