Το χειρότερο ξεκίνημα της ΑΕΚ από τη σεζόν της επιστροφής

Η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές και κάνει το χειρότερο της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από την σεζόν της επιστροφής της στην Super League.

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η ΑΕΚ, που υπέστη τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά στο Γεντί Κουλέ από τον ΟΦΗ με 1-0. Η Ένωση παρέμεινε στους 18 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές και κινδυνεύει να βρεθεί από πολύ νωρίς στο -12 από την κορυφή εφόσον προκύψει νικητής στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Η συγκομιδή των 18 βαθμών μετά από τις 12 πρώτες αγωνιστικές είναι η χειρότερη για την ΑΕΚ από την σεζόν της επιστροφής της στην μεγάλη κατηγορία, ενώ μετά την συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος έχει ήδη 4 ήττες, την ώρα που την σεζόν 2016-17 είχε 5 σε όλο το πρωτάθλημα, την επόμενη χρονιά μόλις δύο, ενώ πέρσι γνώρισε την ήττα 6 φορές.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΌποίος παίκτης κι αν είσαι εδώ κάνεις το παιχνίδι σου με Fantasy, Missions, Matchcombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

Θλιβερός είναι και ο συντελεστής τερμάτων, που είναι οριακά θετικός (18-17), με την ΑΕΚ να έχει την τέταρτη χειρότερη αμυντική επίδοση μετά τους Βόλο Ν.Π.Σ., Παναιτωλικό και Πανιώνιο!

Τα ξεκινήματα της ΑΕΚ (μετά από 12 αγωνιστικές) την τελευταία τετραετία έχουν ως εξής

2019-20: 18 βαθμοί σε 12 παιχνίδια (4 ήττες μετά από τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος)

2018-19: 23 βαθμοί σε 12 παιχνίδια (6 ήττες όλη τη σεζόν)

2017-18: 24 βαθμοί σε 12 παιχνίδια (2 ήττες όλη τη σεζόν)

2016-17: 17 βαθμοί σε 12 παιχνίδια (5 ήττες όλη τη σεζόν)

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κρούση Παναθηναϊκού στην Ίντερ για το ποσοστό του Βαγιαννίδη
Ενδιαφέρον και της Μπενφίκα για Μουζακίτη
Πλησιάζει στην Premier League ο Κωστούλας
Με βίντεο, ανακοινώσεις και στο βάθος διακοπή πρωταθλήματος συνεχίζεται η σύγκρουση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού
Στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μουζακίτης
Εν αναμονή της απόφασης Γαλανόπουλου στον Άρη
Γιοβάνοβιτς: Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στην Εθνική Ελλάδας
Η αντιπρόταση της Μπράιτον θα κρίνει τη μεταγραφή του Κωστούλα
Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Νικολάου κάνουν λόγο οι Ιταλοί
Πετράκης: Για μένα είναι ευλογία να βλέπω το παιδί μου στην Α’ Εθνική και να είμαστε αντίπαλοι