Η δύσκολη έξοδος στο Δασάκι και η άμεση προτεραιότητα στην ΑΕΛ

Ο απόηχος του θέματος με τον Ντόσα Τζούνιορ στην ΑΕΛ καλά κρατεί, όμως η ομάδα της Λεμεσού οφείλει να παρουσιαστεί πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη στο αποψινό (30/11) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η επιστροφή στις επιτυχίες σε μια πολύ δύσκολη έδρα είναι αδήριτη ανάγκη για τους ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό και το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι αυτό το γεγονός.

Στα πολύ θετικά για τον τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, είναι οι επιστροφές των Σλόμπονταν Μεντόγιεβιτς και Γκεβόργκ Γκαζαριάν στο πλάνο του, οι οποίοι δεν αποκλείεται να επανέλθουν και στο αρχικό σχήμα. Μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος ακολουθούν οι Αντάμοβιτς και Γκοντάλ και δεν αποκλείεται να βρίσκονται στην αποστολή. Επιστρέφει στο πλάνο ενόψει του Εθνικού και ο Ιβάν Κάρλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του με κάρτες.

Από την άλλη, όμως, τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Κέρκεζ δεν λείπουν για άλλο ένα παιχνίδι. Τελευταίο «θύμα» της μάστιγας των τραυματισμών στη λεμεσιανή ομάδα είναι ο Σκοπιανός Κίρε Μαρκόσκι, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο από την αγωνιστική δράση.

Η εικόνα των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού στο τελευταίο παιχνίδι ήταν προβληματική και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούν πολλά στο σημερινό (30/11) παιχνίδι. Κυρίως, απαιτείται βελτίωση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και στην αποτελεσματικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η ΑΕΛ έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 10 γκολ, πίσω από Πάφος FC και Δόξα. Ως εκ τούτου, η συχνότερη επαφή των επιθετικών με τα αντίπαλα δίκτυα είναι μια άμεση προτεραιότητα, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιτυχία στη συνέχεια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)