Ο Αμπράμοβιτς πουλάει την Τσέλσι σε τιμή σοκ

Αποτελεί μία από τις κορυφαίες επενδύσεις της ζωής του. Αγόρασε την Τσέλσι το 2003 έναντι 140 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που εκείνη την εποχή έμοιαζε θεόρατο, εξωπραγματικό. 

Μετά από 16 χρόνια, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης, αλλά όχι για όσο κι όσο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Wall Street Journal και τους Financial Times, o Ρώσος κροίσος απέρριψε πρόσφατα πρόταση από τον Αμερικανό επιχειρηματία Τοντ Μπέλι (έχει στην κατοχή του την ομάδα μπέιζμπολ των Los Angeles Dogders) χωρίς να αναφέρεται το ύψος της πρότασης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αμπράμοβιτς φέρεται να ζητά το αδιανόητο ποσό των 3,6 δις ευρώ για να παραχωρήσει τις μετοχές του, πολύ περισσότερα από την πρόσφατη αξιολόγηση των μπλε από φημισμένο οικονομικό οίκο, που αξιολόγησε την αξία της Τσέλσι στα 2,2 δις ευρώ, πολύ πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης η αξία της οποίας εκτιμήθηκε στα 3,2 δις ευρώ.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Απών από την κηδεία Ντιόγκο Ζότα ο Κριστιάνο Ρονάλντο-Ποιος ο λόγος
ΒΙΝΤΕΟ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα από την Παραγουάη
«Χαλάει του Ιγκαμάνε στη Λιλ, έξτρα πίεση στη Ρέιντζερς να πουλήσει τον Ντέσερς»
Τελευταίο αντίο στο Ζότα με δάκρυα και σιωπή-Ο σπαραγμός της γυναίκας του πάνω από το φέρετρο του
Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
Πέδρο Νέτο και Τσέλσι τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ-Τηρεί κανονικά το συμβόλαιο του Ζότα, στηρίζει την οικογένειά του
LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα-Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Η Τσέλσι στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με 2-1 επί της Παλμέιρας
EURO 2025 γυναικών: Πρεμιέρα με νίκες για Γερμανία και Σουηδία