Υποψήφιος για την άκρη του πάγκου της ʼρσεναλ ο Πάουλο Σόουζα

Η Άρσεναλ πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Γουέστ Χαμ με 3-1 εκτός έδρας, με τον Φρέντι Λιούνμπεργκ να πανηγυρίζει το πρώτο του τρίποντο ως υπηρεσιακός στον πάγκο των Gunners. Ο 42χρονος Σουηδός όμως φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει μόνιμη επιλογή και η διοίκηση των Λονδρέζων εξετάζει άλλες περιπτώσεις προσπαθώντας να πάει σε μία δοκιμασμένη λύση.

Στη λίστα των διοικούντων την Άρσεναλ έχει μπει ο Πάουλο Σόουζα που αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Μπορντό στη Γαλλία και μέχρι στιγμής κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Πορτογάλος οδηγεί τους Γιρονδίνους στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος και κυνηγά την τριάδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Στη Μπορντό είναι ενθουσιασμένοι με τη δουλειά του, ενώ είχε χτίσει ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών το οποίο χάλασε μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει εμπειρία καθώς έχει προπονήσει στο παρελθόν και την Φιορεντίνα για μία διετία, με τους "βιόλα" να αποδίδουν κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Το προφίλ του ταιριάζει σε αυτό που ψάχνουν στην Άρσεναλ, καθώς είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Πάντως, ότι κουβέντα γίνει θα είναι για το καλοκαίρι, αφού οι άνθρωποι των "κανονιέρηδων" έχουν σκοπό να πορευτούν με τον Λιούνμπεργκ στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ και ο Σόουζα έχει συμβόλαιο με τη Μπορντό μέχρι το 2022, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Ώρα πρόκρισης για Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ και Μπάγερν-Άρσεναλ
Τα έριξε στον Αραούχο για τον αποκλεισμό ο Γκουντογκάν-«Να μένεις με έναν λιγότερο τόσο νωρίς, σε σκοτώνει»
BINTEO: Και... τέζα ο Σιμεόνε βλέποντας την Ντόρτμουντ να κάνει την ανατροπή
Με ήττα και στο clasico ο Τσάβι μπορεί να φύγει άμεσα από την Μπαρτσελόνα
Ολοταχώς για τίτλο η Σπόρτινγκ, πέρασε και απ' την έδρα της Φαμαλικάο
Παρί-Ντόρτμουντ το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπέρδεψαν το λεωφορείο της ομάδας τους με αυτό της Παρί και του επιτέθηκαν
Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)