Το σχόλιο του προέδρου της Νάπολι για τον Ιμπραΐμοβιτς

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έβγαλε την ομάδα του εκτός... κούρσας για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Οι «Παρτενοπέι» ενδιαφέρονταν για το σπουδαίο Σουηδό επιθετικό, όσο είχαν τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο τους. Όπως δήλωσε, ο πρόεδρος τους, μετά την ήττα από την Πάρμα με 2-1, στην πρεμιέρα του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο, τώρα οι προτεραιότητες, είναι άλλες.

«Ο Ζλάταν είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας δυνατός χαρακτήρας. Τον είχαμε στο μυαλό μας όταν είχαμε τον Αντσελότι, για να πάρει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Τώρα, έχω άλλες προτεραιότητες και μιλάμε για μια ομάδα που πρέπει να παίξει ένα διαφορετικό σύστημα με μια άμυνα που δε μπορεί να επιτρέπει, ό,τι επέτρεψε στο παιχνίδι με την Πάρμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουμε τώρα και μετά, να ενισχύσουμε το κέντρο. Είναι κρίμα, όλη η δουλειά που κάναμε για τον Αντσελότι ως τώρα, να πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια να αρχίσουμε ξανά να δουλεύουμε τις ιδέες του Γκατούζο. Δε μας λείπει όμως, ο ενθουσιασμός» δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Τόσο θα της κοστίσει η... επιχείρηση Χάλαντ για τη Ρεάλ
Υπογράφει στην Μπάγερν ο Τούχελ
Ο Mέσι έφτασε τα 800 γκολ καριέρας-Οι επόμενοι στόχοι του
ΒΙΝΤΕΟ: Παίκτες του Παναμά τσακώθηκαν και έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για τη φανέλα του Φερνάντες
BINTEO: Ο Μαρτίνες και οι συμπαίκτες του επανέλαβαν τον πανηγυρισμό με το Παγκόσμιο Κύπελλο
Με την αύρα του ρέκορντμαν Ρονάλντο η Πορτογαλία πάτησε το Λιχτενστάιν
Απέλυσε τον Νάγκελσμαν η Μπάγερν-Αναλαμβάνει ο Τούχελ
Άλωσε την Ιταλία με ιστορικό Κέιν και πήρε προβάδισμα η Αγγλία
Το 'σπασε κι αυτό-Απόλυτος ρέκορντμαν συμμετοχών με εθνικές ομάδες ο CR7
BINTEO: Τρελαμένοι οι Αργεντινοί, έτρεχαν πίσω από την αποστολή της ομάδας