Το σχόλιο του προέδρου της Νάπολι για τον Ιμπραΐμοβιτς

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έβγαλε την ομάδα του εκτός... κούρσας για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Οι «Παρτενοπέι» ενδιαφέρονταν για το σπουδαίο Σουηδό επιθετικό, όσο είχαν τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο τους. Όπως δήλωσε, ο πρόεδρος τους, μετά την ήττα από την Πάρμα με 2-1, στην πρεμιέρα του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο, τώρα οι προτεραιότητες, είναι άλλες.

«Ο Ζλάταν είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας δυνατός χαρακτήρας. Τον είχαμε στο μυαλό μας όταν είχαμε τον Αντσελότι, για να πάρει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Τώρα, έχω άλλες προτεραιότητες και μιλάμε για μια ομάδα που πρέπει να παίξει ένα διαφορετικό σύστημα με μια άμυνα που δε μπορεί να επιτρέπει, ό,τι επέτρεψε στο παιχνίδι με την Πάρμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουμε τώρα και μετά, να ενισχύσουμε το κέντρο. Είναι κρίμα, όλη η δουλειά που κάναμε για τον Αντσελότι ως τώρα, να πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια να αρχίσουμε ξανά να δουλεύουμε τις ιδέες του Γκατούζο. Δε μας λείπει όμως, ο ενθουσιασμός» δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Φαν Μπρόνκχορστ για το επιτελείο του Σλοτ η Λίβερπουλ
Ανακοινώθηκε από τη Ρέξαμ στα 40 του χρόνια ο Άσλεϊ Γιανγκ
Το μήνυμα του Μπαπέ μετά τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση
Έβγαλε νέα φανέλα και... προειδοποιεί η Μπαρτσελόνα
Ομοφοβικά συνθήματα πήγαν να τινάξουν στον αέρα το Ντόρτμουντ-Μοντερέι
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουάνσα από τη Λίβερπουλ η Λεβερκούζεν
Oμάδας της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει 50 εκατομμύρια για τον Κεν
Έριξε άκυρο στη Μπάγερν για τον Λουίς Ντίας η Λίβερπουλ
Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ξεχωρίζει το Παρί-Μπάγερν
Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Γκιόκερες