Ανατροπή... τίτλου για τη Λάτσιο

Η Κάλιαρι ήταν αήττητη για 13 αγωνιστικές και ήξερε ότι θέλει νίκη για να παραμείνει μαζί με τη Ρόμα στην 4η θέση. Η Λάτσιο είχε επτά σερί νίκες, προερχόταν από το 3-1 επί της Γιουβέντους και ήξερε ότι με νίκη θα πλησίαζε στο -3 από τους Μπιανκονερι και την Ιντερ.

Στην Arena της Σαρδηνίας, επομένως αναμενόταν ματσαρα και τέτοια έγινε, με δυνατή αρχή και τρελό φινάλε, δίνοντας στους Ιταλούς το δικαίωμα να υπολογίζουν, καλώς η κακώς θα φανεί στην πορεία, και σε 3ο διεκδικητή του scudetto. Τους Λατσιαλι του Σιμόνε Ιντσαγκι...

Αυτούς που ήξεραν ότι είχαν δύσκολη αποστολή και έγινε δυσκολοτερη από νωρίς, αφού στο 8' ο Σιμεόνε πρόλαβε τον Ράντου μετά το γύρισμα του Ζοάο Πέδρο και εκτέλεσε τον Στρακόσια. Το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχους και εκεί παρέμεινε ως το ημίχρονο, με τους Ρωμαίους να είναι φλυαροι και την Κάλιαρι να απειλεί μέσω στημένων φάσεων λίγο πριν πάνε στα αποδυτηρια οι δύο ομάδες.

Όταν βγήκαν από εκεί, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά και ανάγκασαν σταδιακά τους Ροσομπλού να γυρίσουν στην άμυνα. Το έκαναν, δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποιες αντεπιθεσεις, άντεξαν πίσω και στο 93' ήταν βασικά σίγουροι ότι τα κατάφεραν.

Εκεί, όμως, ήρθε η παρανοια... Η σέντρα του Ατσερμπι απομακρύνθηκε για να κάνει το 1-1 με σουτ ο Λουις Αλμπέρτο και στο 98' ο Καϊσέδο με κεφαλιά έγραψε το 1-2 και έδωσε 8η σερί νίκη στη Λάτσιο, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς και προκάλεσε πανηγυρισμούς επιπέδου 2000...

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ώρα πρόκρισης για Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ και Μπάγερν-Άρσεναλ
Τα έριξε στον Αραούχο για τον αποκλεισμό ο Γκουντογκάν-«Να μένεις με έναν λιγότερο τόσο νωρίς, σε σκοτώνει»
BINTEO: Και... τέζα ο Σιμεόνε βλέποντας την Ντόρτμουντ να κάνει την ανατροπή
Με ήττα και στο clasico ο Τσάβι μπορεί να φύγει άμεσα από την Μπαρτσελόνα
Ολοταχώς για τίτλο η Σπόρτινγκ, πέρασε και απ' την έδρα της Φαμαλικάο
Παρί-Ντόρτμουντ το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπέρδεψαν το λεωφορείο της ομάδας τους με αυτό της Παρί και του επιτέθηκαν
Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)