Μοιράστηκαν βαθμούς και κορυφή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο El Clasico

Χωρίς νικητή, χωρίς γκολ και χωρίς ιδιαίτερο θέαμα τελείωσε το Clasico στο Καμπ Νόου. Καλύτερη η εικόνα της Ρεάλ με τους Καταλανούς να έχουν μεγάλο θέμα στο κέντρο και να περιμένουν τα πάντα από τον Λέο Μέσι.

Στα πρώτα λεπτά οι "μπλαουγκράνα" είχαν μια φλύαρη υπεροχή και στο 10' ήταν η Ρεάλ που δημιούργησε την πρώτη φάση. Ο Ίσκο βρήκε με μαγικό τακουνάκι τον Μπενζεμά αλλά αυτός σούταρε πάνω στον Τερ Στέγκεν. Επτά λεπτά μετά ο Κασεμίρο έπιασε την κεφαλιά με τον Πικέ να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή. Ακολούθησε ένα διάστημα πίεσης των Μαδριλένων χωρίς να μπορούν να βγάλουν τελικές. Έτσι φτάσαμε στο 26' όταν ο Κασεμίρο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Τερ Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ. Η Μπαρτσελόνα απάντησε στο 31' όταν μετά από διώξιμο του Κουρτουά, ο Μεσι έστειλε την μπάλα προς την εστία αλλά ο Ράμος έκοψε πριν περάσει τη γραμμή. Στο επόμενο λεπτό ο Βαλβέρδε απείλησε με σουτ.

OΜέσι στο 41' έβγαλε μαγική μπαλιά για τον Άλμπ που πλάσαρε με τη μία και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Λίγο μετά (44') ο Βαλβέρδε δοκίμασε και πάλι το πόδι του μ τον Τερ Στέγκεν να μπλοκάρει.

Στην επανάληψη η Ρεάλ και πάλι κρατούσε πιο εύκολα την μπάλα με τους Καταλανούς να έχουν θέμα στο κέντρο. Ο Βαλβέρδε έριξε στο παιχνίδι τον Βιδάλ στο 55'. Την ώρα της αλλαγής μερίδα του κόσμου πέταξε κίτρινες μπάλες στον αγωνιστικό χώρο ενώ ακούστηκε έντονα το σύνθημα για ανεξαρτησία. Το ματς διεκόπη για περίπου τρία λεπτά και ξεκίνησε και πάλι χωρίς προβλήματα.

Στο 60' ο Γκριεζμάν ελευθερώθηκε και έκοψε για τον Μέσι που με την εστία στο έλεος του δεν βρήκε καλά την μπάλα. Οκτώ λεπτά μετά ο Βαλβέρδε έκανε την κούρσα και η μπάλα έφτασε στον Μπέιλ που σούταρε άουτ.

Στο 72' ο Ντε Γιόνγκ βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και ο Κουρτουά μπλόκαρε. Η Ρεάλ σκόραρε στο επόμενο λεπτό με τον Μπέιλ αλλά το γκολ ακυρώθηκε (σωστά) για οφσάιντ στον Μεντί που έκανε την τελική πάσα.

Στο 74' οι Καταλανοί γύρισαν ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή με τον Σουάρες να πλασάρει άουτ. OΣουάρες στο 87' νίκησε την άμυνα της Ρεάλ στο αέρα αλλά δεν βρήκε στόχο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (55'Βιδάλ), Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Σέρχι Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Γκριεζμάν (82'Φάτι), Σουάρες, Μέσι.

ΡΕΑΛ Μ.: Κουρτουά, Ράμος Καρβαχάλ, Βαράν, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος, Ίσκο (80'Ροντρίγκο), Βαλβέρδε (80'Μόντριτς), Μπέιλ, Μπενζεμα.

Πηγή:aek365.org

Δειτε Επισης

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά
Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»