Με υπογραφή Φιρμίνο «πλώρη» για το Παγκόσμιο η Λίβερπουλ

Στον τελικό του Παγκοσμίου συλλόγων η Λίβερπουλ που κέρδισε τη Μοντερέι με 2-1. 

Η Λίβερπουλ πίεσε από τα πρώτα λεπτά και στο 12’ ο Σαλάχ έβγαλε πανέμορφα στον Κεϊτά που πλάστε από το πέναλτι για το 0-1. Ωστόσο η Μοντερέι απάντησε άμεσα και  ισοφάρισε στο 14’. Ο Άλισον είπε όχι σε σουτ του Γκαγιάρδο από αριστερά αλλά ο Φούνες Μόρι από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 22’ ο Σαλάχ πάτησε πανέμορφα στον Μίλνερ που από κοντά πλάσαρε αλλά νικήθηκε από τον Μπαροβέρο και στο 26’ ο Άλισον είπε όχι σε σουτ του Παμπόν από δεξιά όπως έκανε και στο 37’. Στο 43’ ο Μπαροβέρο πρόλαβε σωτήρια τον Κεϊτά που βρέθηκε ξανά σε θέση φορ.

Στο 50’ ο Άλισον έβγαλε εντυπωσιακά το φάουλ του Πάμπον, ενώ στο 58’ ο Κεϊτά έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ από το πέναλτι αλλά ο Μπαροβέρο του είπε όχι.

Στο 62’ ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Οριγκί για οφσάιντ, ενώ στο 68’ ο Άλισον έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Φούνες Μόρι και στο 71’ ο Βραζιλιάνος είπε όχι και σε σουτ του Γκαγιάρδο.

Στο 74’ ο Οριγκί έχασε απίθανη ευκαιρία εξ επαφής αλλά στο 90+1’ ο Άρολντ έκανε έξυπνο γύρισμα από δεξιά και ο Φιρμίνο με προβολή από κοντά έκανε το 1-2.

ΜΟΝΤΕΡΕΪ: Μπαροβέρο, Σάντσεθ, Μοντές (79’ Λαγιούν), Φούνες Μόρι, Παμπόν (82’ Μέθα), Βανχιόνι, Γκαγιάρδο, Ορτίθ, Πισάρο (90’ Τζ.Γκονσάλες), Ροντρίγκες, Μεδίνα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Μίλνερ (75’ Άρνολντ), Γκόμες, Χέντερσον, Ρόμπερτσον, Λαλάνα, Κεϊτά, Τσάμπερλεϊν, Σακιρί (68’ Μανέ), Σαλάχ, Οριγκί (85’ Φιρμίνο)

Πηγή:aek365.gr

Δειτε Επισης

Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League