Είπε τα κάλαντα στην ΑΕΚ και κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή η Ομόνοια

Εντυπωσιακή η Ομόνοια πήρε άλλη μια νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι στο ΓΣΠ και αποχαιρέτησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για το 2019 μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.
 
Το τριφύλλι ήταν εξαιρετικό καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Βρήκε δίχτυα μόλις στο 4' με τον Γκόμεζ και ακολούθως η ομάδα της Λάρνακας αντέδρασε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο πριν  το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου η Ομόνοια πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ: Με τον Τιάγκο κάνει πάρτι στο ΓΣΠ η Ομόνοια

Μόλις στο 3’ ο Λέσιακας μπήκε από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο η μπάλα απομακρύνθηκε προσωρινά και στην εξέλιξη της φάσης ο Τρουγιόλς ανέτρεψε τον Γκόμεθ πάνω στην γραμμή της περιοχής.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λεόντιος Τράττος υπέδειξε την άσπρη βούλα και ο Ισπανός μέσος του τριφυλλιού έκανε το 1-0 για τους πράσινους μόλις στο 4’. Η ΑΕΚ αφού έμεινε πίσω στο σκορ έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να απειλήσει την άμυνα της Ομόνοιας, χωρίς όμως να κάνει κάτι ιδιαίτερο μέχρι το εικοσάλεπτο.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ψυχολογική... ένεση για τον Κακουλλή και στην αγκαλιά του Μπεργκ (pics)

Στο 32’ μετά από κάθετη πάσα του Φακούντο Γκαρσία ο Θωμάς Ιωάννου μέσα στην περιοχή της Ομόνοια πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ. Ο Κύπριος αμυντικός της ΑΕΚ, μετά από μια εξαιρετική κίνηση απέφυγε του αμυντικούς του τριφυλλιού και πλάσαρε τον Φαμπιάνο.
 

Με κάθετη πάσα ο Φακούντο Γκαρσίαο βρήκε το Θωμά Ιωάννου στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο Κύπριος άσος, έκανε μια εξαιρετική κίνηση αποφεύγοντας τους αντίπαλους αμυντικούς και πλάσαρε το Φαμπιάνο στο 32’ κάνοντας το 1-1 στο παιχνίδι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ BINTEO: Ισοφάρισε με Θωμά, απάντησε εκ νέου με Κακουλλή η Ομόνοια

Τέσσερα λεπτά μετά η Ομόνοιά δεν άργησε και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ανδρόνικο Κακουλλή. Συγκεκριμένα μετά από όμορφη εναλλαγή της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, ο Λέσιακς άλλαξε τη μπάλα με τον Τιάγκο μέσα στην αντίπαλη περιοχή της ΑΕΚ.
 
 
Ακολούθως, ο Τέχος αμυντικό βρήκε τον Κακουλλή, ο οποίος με έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 36’.
 
Μετά από σέντρα ο Κακουλλής επιχείρησε να κάνει το ψαλιδάκι προς την εστία του Τόνιο, με τον κίπερ της ΑΕΚ να αποκρύει την πρώτη φορά, ωστόσο ο Τιάγκο ήταν εκεί και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1 στο ντέρμπι στο 51’.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 

Γράφει ιστορία ο πράσινος λάος με τον νέο τρομερό αριθμό εισιτηρίων


Στο 70’ έχασε μεγάλη ευκαιρία η Ομόνοια με τον Κακουλλή, ο οποίος έφυγε τετ-α-τετ με τον Τόνιο, ωστόσο το δοκάρι του στέρησε το δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση. Εκπληκτικό γκολ από τον Κάσες καθώς ο Ισπανός έπιασε το σουτ μέσα στη περιοχή και μείωσε σε 3-2 για την ΑΕΚ στο 80’.
 
Η ταυτότητα του αγώνα:
 
Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τιάγκο, Ορτέγα(70’ Μίκου), Κακουλλής.
 
ΑΕΚ Τόνιο, Τρουγιόλς, Γκονθάλεθ, Πλάνας, Μοϊσόφ, Ιωάννου, Γιάννου, Γκαρσία (68′ Κάσες), Σάστρε, Χέφελ, Τριτσκόφσκι (60′ Φιόλιτς).
 
Σκόρερ: 5′ Γκόμεθ (πέναλτι), 36′ Κακουλλής, 51′ Τιάγκο / 32′ Ιωάννου
 
Κίτρινες: Ορτέγα / Τόνιο, Γιάννου, Τρουγιόλς (3), Γκαρσία, Μόισοφ
 
Διαιτητής: Λεόντιος Τράττος

Δειτε Επισης

Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ
Επικράτησε εύκολα του Οθέλλου και πέρασε στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας
Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου