Ο Ομονοιάτης... ατζέντης του Ινγκέμπριγκτσεν

O νέος Νορβηγός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Κάρε Ινγκέμπριγκτσεν πιάνει σήμερα (29/12) δουλειά... με στόχο να βελτιώσει άμεσα και αποτελεσματικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.
 
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο κάποια περισσότερα στοιχεία για τον Ινγκέμπριγκτσεν, εντοπίσαμε πως τον εκπροσωπεί ένας πρώην... ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.
 
Ο λόγος για την εταιρεία 11one, η οποία ανήκει στον πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Γκίντερ Τιμπάουτ.
 
Για όσους δεν θυμούνται τον 42χρονο παλαίμαχο Βέλγο επιθετικό, είχε αγωνιστεί στους πράσινους της Λευκωσίας την σεζόν 2001/02, σκοράροντας οκτώ γκολ σε 22 συμμετοχές.
 
Στο πελατολόγιο του, υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα του βελγικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, και ο ίδιος φαίνεται πως άνοιξε... παρτίδες και με το νησί μας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ
Μίλησε για όλους και για όλα ο Πρόδρομος-«Είπα φέρε μου κιβώτια να πακετάρω για να φύγω»
«Δεν είναι δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, καταπληκτικός επαγγελματίας ο Ζέκα»
«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια δύσκολη χρονιά με βάση κάποια συγκεκριμένα πράγματα»
Τα ντέρμπι και οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια για τον πρωταθλητή και τη νοοτροπία του Μεντιλίμπαρ
Βιεϊρίνια για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ-«Έχουμε κάνει μία συζήτηση, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα»
Τι χρειάζεται για να είναι ισχυρός στην κλήρωση του Champions League o Παναθηναϊκός
«Κερδίσαμε την τρίτη θέση και εκεί στέκομαι, περιπλέξαμε μόνοι μας την χρονιά»
Ο ΠΑΟΚ είχε για τον Βιεϊρίνια και βάθρο χωρίς κούπα με “τι είναι αυτό ρε;”
H τοποθέτηση Πετρίδη για το χρέος του ΑΠΟΕΛ, το μπάτζετ της νέας χρονιάς και την αποχή παικτών