Γιαννιώτας και Ενσούε πρόλαβαν ΑΕΚ- Η μοναδική απουσία για τον Αυγουστή

Την ΑΕΚ υποδέχεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, ο Απόλλωνας στο Τσίρειο στάδιο και ο πρώτιστος στόχος είναι το τρίποντο.

Με επίσημη ανακοίνωση της η ομάδα της Λεμεσού, ενημερώνει πως στον αυριανό (8/12) αγώνα θα βρίσκονται στην αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην τους Ρομπέρζ, Ψύχας και Αγκίρε.

Oi δύο πρώτοι είναι γνωστοί, καθώς απουσιάζουν για αρκετό χρονικό διάστημα, ωστόσο ο Ισπανός αριστεροπόδαρος θα είναι το μοναδικό πρόβλημα, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, για τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Η ενημέρωση:

Με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ.

20μελής η αποστολή της ομάδας μας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρομπέρζ, Ψύχας και Αγκίρε.

Δειτε Επισης

«Ίσως να είναι κακό που είναι κουμπάρος μου ο Κούμας, όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν είναι μόνο για να τη γεμώνεις»
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου
Εμπάργκο μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ-Ανοιχτές 19 υποθέσεις για κυπριακές ομάδες
Αντωνίου: Αν έρθει συμφωνία με την εταιρεία από την Αγγλία, ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε άλλο επίπεδο
Καρσέδο: O κόσμος της Πάφου ξύπνησε, υπήρχε η αίσθηση πως ήταν κάπως ξεχασμένοι
Νίκες για Ένωση και Καρμιώτισσα, κρίνεται στο φινάλε ο υποβιβασμός
Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»