Το κρίσιμο τετ α τετ Πετρίδη με Ντολ και η επόμενη μέρα στον ΑΠΟΕΛ

Η κάκιστη εμφάνιση και η πρώτη ήττα της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα έχουν φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντολ.
 
Ο προβληματισμός και η απογοήτευση είναι πάρα πολύ έντονη στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις πολύ σύντομα, σχετικά με το μέλλον του Γερμανού στον πάγκο.
 
Ο Ντολ έχει χάσει την μεγάλη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά σχετικά με το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων.
 
Από την άλλη, μεγάλο μερίδιο στην χθεσινή αποτυχία έχουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποιίοι δεν έδειξαν την απαιτούμενη θέληση και πάθος για να διεκδικήσουν τη νίκη. 
 
Αυτό το γεγονός δεν συνάδει με την μεγάλη ποιότητα και το γεμάτο ρόστερ της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στο απυρόβλητο για τις μέτριες τους εμφανίσεις.
 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εντός της ημέρας θα διεξαχθεί συνάντηση μεταξύ του προέδρου της εταιρείας Πρόδρομου Πετρίδη και του Τόμας Ντολ, ούτως ώστε να συζητηθεί η όλη κατάσταση και να αποφασιστεί το πως προχωρούν οι γαλαζοκίτρινοι μετά την χθεσινή ήττα.
 
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η θέση του Γερμανού τεχνικού είναι πιο επισφαλής από κάθε άλλη φορά. Εμπόδιο για την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι η υψηλή αποζημίωση που θα κληθεί να δώσει στον Γερμανό τεχνικό, σε ενδεχόμενη πρόωρη λύση της συνεργασίας.
 
Δεδομένο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται προβληματικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όλοι αναζητούν τις λύσεις για την διόρθωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη